Αν έχετε προγραμματίσει φθινοπωρινό ταξιδάκι, τα νέα είναι κάτι παραπάνω από κακά για σας, καθώς μέχρι τότε ο Πλανήτης Χ (ο περιβόητος Νίμπιρου) θα έχει ήδη συγκρουστεί με τη Γη σπέρνοντας όλεθρο και καταστροφή στο πέρασμά του.
Αυτό μας λένε οι online συνωμοσιολόγοι, κοιτώντας πάντα τα σημάδια. Ξέρουμε, για παράδειγμα, ότι στις 21 Αυγούστου το Φεγγάρι θα καλύψει εντελώς τον Ήλιο. Το φαινόμενο της ολικής ηλιακής έκλειψης θα βυθίσει τον μισό πλανήτη στο σκοτάδι, αν και για κάποιους αυτό δεν είναι παρά μια πρώτη εκδήλωση όσων θα ξεκλειδώσει το αστρονομικό γεγονός.
Μια μεγάλη λοιπόν φωνή στη διεθνή συνωμοσιολογία βγήκε και ισχυρίστηκε ότι όλα δείχνουν πως η έκλειψη συμπίπτει με τον ερχομό του μυθικού πλανήτη Νίμπιρου και το τέλος της επίγειας ζωής.
Νωρίτερα αυτή τη χρονιά εξάλλου, ο ερασιτέχνης αστρονόμος, αριθμολόγος και μέγας συνωμοσιολόγος David Meade προφήτευσε ότι ο κόσμος θα τελειώσει τον Σεπτέμβριο, παραθέτοντας Βίβλο, χριστιανικό μυστικισμό και ολίγον από πλανητική ευθυγράμμιση.

Μιλώντας πρόσφατα στην «Daily Mail», προειδοποίησε την ανθρωπότητα για το επικείμενο τέλος της, καθώς η έκλειψη της 21ης Αυγούστου 2017 θα προαναγγείλει όσα είχε προφητεύσει ο Ησαΐας.
Και έδωσε μάλιστα και καταληκτική ημερομηνία ολοκληρωτικής καταστροφής: 23 Σεπτεμβρίου 2017! Αν έχει δίκιο ή άδικο, θα το μάθουμε σύντομα…
πηγη .newsbeast.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *