ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑΝΕΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ απο την Παπαδάτου Ξηρομέρου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Παναγιώτη Στάϊκο

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι ο Σωτήρης Σταμουλάκης και θα συμμετέχει στο συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Ξηρομέρου Παναγιώτη Στάϊκου με την παράταξη «ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ». Σε γραπτή του δήλωση, ο κ. Σταμουλάκης αναφέρει:
Αγαπητοί συμπολίτες.   Έχοντας ταχθεί εδώ και χρόνια σε έναν αγώνα για την βελτίωση της ποιότητας και των συνθηκών ζωής καθώς και την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν την ανάγκη μιας ιδιαίτερης κοινωνικής φροντίδας, γνωρίζω πολύ καλά τις δυσκολίες της καθημερινότητας τους.      Συνεχίζοντας αυτόν τον αγώνα, ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ με Υποψήφιο ΔΗΜΑΡΧΟ τον Παναγιώτη Στάικο……
    Αποδέχτηκα την πρόταση του γιατί όλοι μαζί οφείλουμε να δώσουμε ελπίδα μιας καλύτερης ζωής, γιατί θέλουμε κοινωνική ευαισθησία και δίκτυο προστασίας των κοινωνικά ασθενέστερων συμπολιτών μας.       Γιατί πρέπει να  συμβάλλουμε με κάθε τρόπο να δώσουμε ανάσα ζωής στους συμπολίτες μας που σήμερα νιώθουν αβοήθητοι.Ζητώ την στήριξή σας. Ζητώ την ψήφο σας.ΤΗΛ: 6907006606

Μικρό βιογραφικό     -Γεννήθηκα στην Παπαδάτου 01/02/1968 όπου και κατάγομαι.    -Είμαι έγγαμος και έχω  δυο κόρες.Τελείωσα Δημοτικό Σχολείο στην Παπαδάτου και Γυμνάσιο -Λύκειο Αμφιλοχίας.  -Αποφοίτησα από την Σιβιτανίδιο  Σχολή στο τμήμα Χημικών Μεταλλουργίας.    -Υπηρέτησα στην Πολεμική Αεροπορία. -Εργάσθηκα από το 1989  -1998 στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών με ειδικότητα Διοικητικού Λογιστικού. Υπηρέτησα στο Κ.Υ. Αστακού Γ.Ν.Ν. Μεσολογγίου  από το 1998-2005.  -Διετέλεσα ως προϊστάμενος  στο Κ.Α.Φ.Κ.Α. Αμφιλοχίας   Διοικητικού Οικονομικού. -Από το 2005 έως και 2012.  -Από το 2012 έως σήμερα υπηρετώ   στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.Παρακολούθησα  σεμινάρια όπως: -Πληροφορικής στο τμήμα της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών.-Πρόγραμμα INBIT  ολοκληρωμένου συστήματος  για την καταγραφή δεδομένων με όλα τα Νοσοκομεία της χώρας.Έλαβα μέρος σε πολλά σεμινάρια της ΚΕ.Δ.Κ.Ε. Ασχολήθηκα ενεργά με τα κοινά και διετέλεσα : -Τοπικός Σύμβουλος  Δ.Δ. Παπαδάτου  από 2002-2006 πρώην Δήμου Φυτειών.-Πρόεδρος Δ.Δ. Παπαδάτου πρώην Δήμου Φυτειών από 2006-2010.

https://xiromeronews.blogspot.com

Αφήστε ένα σχόλιο

comments

Comment here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.