Ο Σύλλογος των εν Αθήναις και Απανταχού Στανιατών, μας έστειλε για χτες μια ιδιαίτερα τιμητική όσο και συγκινητική πρόσκληση. Θέλησε να επιβραβεύσει την προσπάθεια και την πορεία μας για δεκαετίες στο χώρο της Υγείας, όλων των γιατρών και οδοντιάτρων με καταγωγή από την όμορφη Στάνο Αμφιλοχίας. Η συγκίνηση μας ήταν μεγάλη και έκδηλη.
Προσωπικά, έφερα στη μνήμη μου, για μια ακόμα φορά, την μεγάλη αγάπη του μπαμπά μου Δημήτρη Καραδήμα για το χωριό του, τη Στάνο και σε Αυτόν ανήκει ουσιαστικά το βραβείο μου. Του το αφιερώνω με Αγάπη.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην πλατεία του χωριού, στο πλαίσιο πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία ο Σύλλογος Στανιατών. Μεταξύ των γιατρών που τίμησε ο Σύλλογος ήταν ο κ. Τάκης Δράκος, ο κ. Πάνος Σιούνας, ο κ Κωστής Δράκος, ο κ. Σπύρος Μουτάφης, ο κ. Δράκος-Γαλάνης, ο κ. Ζογανάς και η κυρία Βάσω Δαμάλα.






Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Στανιατών, τον Πρόεδρό του κ. Σπύρο Καραδήμα και το Δ.Σ. , για αυτή την μεγάλη ηθική ανταμοιβή που μας συγκίνησε. Οφείλουμε επίσης να συγχαρούμε το Σύλλογο των εν Αθήναις Στανιατών για την πολύπλευρη κοινωνική προσφορά του, καθώς οι δραστηριότητες του δεν είναι μόνο ψυχαγωγικές αλλά επεκτείνονται στην αλληλεγγύη, διοργανώνοντας εκδηλώσεις αιμοδοσίας και άλλες δραστηριότητες για το κοινό καλό. Πολλά συγχαρητήρια!ΡΟΥΛΑ ΚΑΡΑΔΗΜΑ

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *