Αγαπητοί συνδημότες και φίλοι,

To μέλλον μιας κοινωνίας είναι επιλογή των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτή. Υπάρχει μέλλον στο Ξηρόμερο? Προσωπικά πιστεύω πως ναι και νομίζω ότι αυτό θέλουμε όλοι μας. Στις 26 Μαΐου καλούμαστε να αποφασίσουμε ποιο είναι αυτό το μέλλον.

Παρακολουθώντας με αγωνία το χρόνιο αδιέξοδο της διοίκησης στο Δήμο Ξηρομέρου αλλά και τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που υπάρχουν για να μπει αυτός ο πανέμορφος και αγαπητός τόπος σε τροχιά κοινωνικής και οικονομικής ευημερίας συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας – Ανατροπή Τώρα του Γιάννη Τριανταφυλλάκη .

Ο τόπος μας έχει ικανούς και δυναμικούς ανθρώπους με τους οποίους πρέπει να δουλέψουμε και τους οποίους πρέπει να στηρίξουμε. Επίσης έχει μοναδικά προτερήματα που πρέπει να διαχειρισθούμε με φρόνηση και στρατηγική, έτσι ώστε να ωφελήσουν τις τοπικές οικονομίες και τις μελλοντικές γενιές.

Σας καλώ όλους να συμπορευτούμε αποφασιστικά για να ανατρέψουμε τη σημερινή κατάσταση στο Δήμο μας. Σας καλώ να βγούμε μπροστά ενωμένοι και να διεκδικήσουμε το δικό μας καλύτερο μέλλον.

Είμαι διαθέσιμος για συζήτηση, κριτική, προτάσεις καθώς επίσης και πρωτοβουλίες ανάδειξης προβλημάτων του Δήμου και λύσεων που απαιτούνται.

Τηλέφωνο : 6984 311 311 – ηλεκτρονικό ταχυδρομείο filipsam@gmail.com

Με εκτίμηση,

Φίλιππος Σαμαλέκος

Λίγα λόγια για μένα.

Μεγάλωσα στην Παλαιομάνινα και από μικρός εργαζόμουν στη γεωργική/κτηνοτροφική εκμετάλλευση της οικογενείας μου, ίσως το καλύτερο σχολείο της ζωής μου. Αποφοίτησα από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ως Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός και εργάστηκα ως ερευνητής μηχανικός στο πανεπιστήμιο Strathclyde του Ηνωμένου Βασιλείου και στο Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών. Συνέχισα ως Επιθεωρητής Εμπορικών Πλοίων στον Ελληνικό Νηογνώμονα και τη περίοδο 2007-2008 ως διευθυντής λειτουργίας του λιμένα Πλατυγιαλίου της ΝΑΒΙΠΕ συνέβαλα τα μέγιστα στην εκρηκτική ανάπτυξή του. Ένα σημαντικό μάθημα από τη περίοδο αυτή είναι ότι η επιτυχημένη διοίκηση προϋποθέτει την ενεργή συμμετοχή των ανθρώπων. Εργάστηκα επίσης ως τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος ασφαλείας σε ναυτιλιακή εταιρεία καθώς και ειδικός επιθεωρητής, σύμβουλος και υπεύθυνος ναυπηγικών έργων και διαχείρισης πλοίων κυρίως στο εξωτερικό. Λατρεύω τη φύση (στη γενέτειρά μου ασχολούμαι με τη βιολογική καλλιέργεια ελιάς) το περπάτημα και το διάβασμα. Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *