Ξημερώματα Κυριακής στην Πάλαιρο επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. η 58χρονη ιδιοκτήτρια φαίνεται να παραβίασε τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα εξυπηρετούσε, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει η Αστυνομία 30 όρθιους πελάτες. Για το λόγο αυτό συνελήφθη και της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ.
Η ίδια η ιδιοκτήτρια κ. Αννίτα Δάγλα μίλησε στις ιστοσελίδες του «Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr) καταγγέλλοντας τα όσα διαδραματίστηκαν τόσο έξω από το μαγαζί της, όσο και στο Αστυνομικό Τμήμα στη συνέχεια.

«Διατηρώ μαγαζί 31 χρόνια στην Πάλαιρο, καφετέρια στον παραλιακό δρόμο που πάμε προς τον Μύτικα. Πέρα από το χώρο που μας δίνει ο Δήμος τέτοια εποχή μισθώνουμε κάποια τραπεζοκαθίσματα στην είσοδο του μαγαζιού. Τη συγκεκριμένη μέρα είχα 100 καθίσματα και ήταν όλα γεμάτα. Το περιπολικό της Αστυνομίας πέρασε από εκεί τρεις φορές, τη τρίτη φορά που βρέθηκε έξω από τη πόρτα μας υπήρχαν δέκα περίπου άτομα τα οποία προσπαθούσαν να βρουν άδειο τραπέζι για να καθίσουνε. Ένα αστυνομικός ζητάει από τον γιο μου μια απόδειξη και ακολουθήστε με στο τμήμα. Λέει γιατί; έχεις όρθιους του είπαν ενώ δεν συνέβη ποτέ αυτό.

Ούτε καν κατέβηκε κάτω να διαπιστώσει αν υπήρχε παράβαση, αν αυτοί οι άνθρωποι διατηρούσαν ποτά. Το μαγαζί είναι στο δικό μου όνομα οπότε τους ακολούθησα εγώ στο τμήμα. Τα ονόματά τους δεν τα ξέρω ένας Νίκος, ένας Μήτσος άκουγα. Αξιωματικός Υπηρεσίας ο κ. Πετρόπουλος. Δε μου έδωσαν τα επίθετά τους. Θα τα ζητήσω μέσω του Δικηγόρου μου. Όσο περίμενα απ’ έξω τους άκουγα να λέει ο ένας στον άλλον πόσοι ήταν; 10, 15 γράψε 30 μωρέ και πετάγονται και λέω παζάρια κάνεις; παίζεις με το επάγγελμά μου; με τη δουλειά μου; Ξέρεις πόσο θα μου κοστίσει; Έξι μήνες έχουμε κλειστοί. Αν είχα παρανομήσει να με έγραφαν όμως δεν έγινε κάτι το παράνομο. Παρόν στο γεγονός ήταν και ο Θάνος Μωραΐτης ο οποίος θα μιλήσει για το θέμα αυτό. Αυθαίρετα με πήραν.

Απαράδεκτη η συμπεριφορά τους ήθελα να μου πάρουν και το κινητό. Μαζεύω ήδη υπογραφές για να πάω στον Εισαγγελέα. Μου έκλεισαν για επτά μέρες το μαγαζί χωρίς καμία παρανομία παραμονές του πανηγυριού. Είμαι εκνευρισμένη που εξέδωσαν και δελτίο τύπου λέγοντας για 30 άτομα. Εδώ και ένα χρόνο είμαι στόχος αστυνομικών και δεν τους φοβάμαι. Το περιπολικό μόνο έξω από το δικό μου μαγαζί βρίσκει να παρκάρει; Αν ήμουν παράνομη τόσα χρόνια που διατηρώ κατάστημα θα μου το είχαν κλείσει. Δεν υπήρχαν 30 άτομα το λέω και θέλω να ακουστώ, δεν τους φοβάμαι».

https://antenna-star.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *