Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022
Αρχική ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Πάτρα:Καθηγητής ντρόπιασε παλιά του μαθήτρια που εργάζεται σε σούπερ μάρκετ,τι απίστευτο της...

Πάτρα:Καθηγητής ντρόπιασε παλιά του μαθήτρια που εργάζεται σε σούπερ μάρκετ,τι απίστευτο της είπε!


Συνέβη σήμερα σε κεντρικό σούπερ μάρκετ της Πάτρας, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και αναγνώστες μας, που μοιράστηκαν το περιστατικό μαζί μας και σας το μεταφέρουμε:
«Mε χαρά υπάλληλος αναγνωρίζει τον καθηγητή της από το σχολείο, τον οποίο εξυπηρετούσε και του λέει χαριτολογώντας: «αλλά κε καθηγητά μου βάλατε χαμηλό βαθμό…». Με περισσό θράσος ο κατά τα άλλα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ γυρίζει και της λέει «γι’ αυτό είσαι εκεί» εννοώντας προφανώς ότι εργάζεται στο σούπερ μάρκετ που αυτός ψώνιζε και όχι στη ΝΑSA.
Και γεννάται ευλόγως το ερώτημα:
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ; Αλήθεια τι διδάσκει αυτός ο κατά τα άλλα «καθηγητής» στους μαθητές του, στα παιδιά μας;
ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ;»
Τι κι αν είχε δυο μέτρα μπόυ ο εν λόγω κύριος, είχε επίπεδο στο μείον άπειρον με «επιστημονικούς όρους».
«Κάτι τέτοιοι αισθάνομαι ότι μας κλέβουν το οξυγόνο και κυρίως ξεσκίζουν την ψυχολογία νέων ανθρώπων, που μπορεί να μην ήταν και οι πρώτοι μαθητές, αλλά είναι εργατικοί, τίμιοι, χαμογελαστοί, ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ…Αναρωτιέμαι πως μπορούμε όλους αυτούς τους ΤΟΞΙΚΟΥΣ να τους εξολοθρεύσουμε», καταλήγει το μήνυμα αναγνώστριας!
patrisnews

0Shares
LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ