Δεν το χωρά ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη προ ημερών στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών, “πάνω” από δυο μνήματα Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, συγγενείς ηλικιωμένης και ενώ την “συνόδευαν” στην τελευταία της κατοικία, κατά την διαδικασία της ταφής διαπίστωσαν πως το φέρετρο είχε τοποθετηθεί σε λάθος τάφο!
Αυτό που ακολούθησε δεν είχε προηγούμενο. Έξαλλα μέλη της οικογένειας της εκλιπούσας, ζήτησαν άμεσαν να “ανοιχτεί” ο οικογενειακός τάφος, για να συνεχίσει και να ολοκληρωθεί η διαδικασία του ενταφιασμού, όπως και έγινε.
Οι τραγελαφικές καταστάσεις όμως δεν είχαν τέλος, καθώς μπορεί το σκάψιμο να ολοκληρώθηκε, όμως όταν ήρθε η ώρα να τοποθετηθεί το φέρετρο, διαπιστώθηκε πως δεν χωρά…! Τότε το φέρετρο ανέβηκε και πάλι στην επιφάνεια και άρχισε εκ νέου εκσκαφή..Επιχειρήθηκε λοιπόν δεύτερη απόπειρα τοποθέτησης του φέρετρου εντός του τάφου, όμως και αύτή την φορά ήταν ανεπιτυχής.. η διαδικασία του σκαψίματος επαναλήφθηκε και τελικά μετά από τέσσερις προσπάθειες κατέστη δυνατή η ολοκλήρωση της ταφής.
Κατά την διάρκεια του κωμικοτραγικού περιστατικού, οι συγγενείς εκτός από τον πόνο τους είχαν να διαχειριστούν και τα θερμόαιμα μέλη της οικογένειας τους, που όλο αυτό το διάστημα, είχαν εξαπολύσει λεκτικές επιθέσεις, επιρρίπτοντας ευθύνες για το περιστατικό ο ένας στον άλλον, ενώ πληροφορίες θέλουν στενό συγγενικό πρόσωπο να εκτοξεύει “γαλλικά” κατά πάντων, ενώ βρισκόταν “πάνω” από το μνήμα..!
Αιτία του απίστευτου περιστατικού, φέρεται πως ήταν συνεπωνυμία, που μάλλον μπέρδεψε του υπαλλήλους που είχαν αναλάβει το “άνοιγμα” του τάφου.
Μαρία Παπαγιαννακοπούλου
Πηγή Tromaktiko
madata.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *