Από την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνεται η διάθεση πέντε (5) νέων Ασθενοφόρων από την Δωρεά του Ιδρύματος «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ» προς το ΕΚΑΒ με σημείο αναφοράς τα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου.
Συγκεκριμένα διατίθενται τρία (3) για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Αγρινίου και δύο (2) για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.
Η παραλαβή των ασθενοφόρων ξεκίνησε ήδη και ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες με αποτέλεσμα να βοηθήσει τα μέγιστα στην ολοκληρωμένη παρέμβαση –βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών Υγείας υποστήριξης του ΕΚΑΒ στις δύο Νοσηλευτικές μονάδες καθώς και στα Κέντρα Υγείας που έχουν αναφορά στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου.
“Θερμές ευχαριστίες προς την Διοίκηση του Ιδρύματος «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ» την 6η ΥΠΕ , το ΕΚΑΒ και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για την ολοκλήρωση της σπουδαίας αυτής δράσης.
Συνεχίζουμε τον δύσκολο και ανηφορικό αγώνα στήριξης του Δημόσιου χαρακτήρα Υγείας και επισημαίνουμε για μια ακόμη φορά ότι θα κριθούμε εκ του τελικού αποτελέσματος.”, καταλήγει η ανακοίνωση
Πηγή: Sinidisi.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *