ΠΑΛΑΙΡΟΣ: Με απόλυτη επιτυχία το πρώτο διήμερο των εκδηλώσεων του Συλλόγου ΠΑΛΑΙΡΙΩΤΩΝ "Η Κεχροπούλα" – ΦΩΤΟ

0
135

 

 

 

Ο ‎Σύλλογος των απανταχού Παλαιριωτών “Η Κεχροπούλα” πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία το πρώτο διήμερο των εκδηλώσεων του.
      -Την Παρασκευή 13/07/2018, παρουσιάστηκε η παράσταση Stand up Comedy «Σχεδόν Σαράντα» με τον Γιώργο Χατζηπαύλου, μια όμορφη παράσταση που αναλύει όλα τα στάδια στη ζωή ενός άντρα, αλλά και τη σχέση του με το άλλο φύλο, τη σημερινή εποχή και όλα τα παράξενα που βλέπουμε και βιώνουμε γύρω μας! Μια παράσταση που δίδαξε, προβλημάτισε και έβγαλε πολύ γέλιο………

      -Το Σάββατο 14/07/2018, προβλήθηκε η ταινία: «Τα μυαλά που κουβαλάς» και ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους. Τα είχε όλα! Χιούμορ, συγκίνηση, ωραία ροή και άφθονο γέλιο.
           Αρκετός κόσμος και τις δύο ημέρες τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις, γέλασαν και ευχαριστήθηκαν με τα θέματα που παρουσιάστηκαν.
 -Σήμερα 20.7.2018 ξεκίνησε και είναι σε εξέλιξη η μουσικο-ποιητική παράσταση, «…Σαν παιδάκια που τη όλη μέρα έκλαψαν και απόστασαν», στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Παλαίρου, με θέμα τον έρωτα των Κ. Καρυωτάκη και Μ. Πολυδούρη μέσα από την ποίηση τους…….
 
ΦΩΤΟ: Παράσταση Stand up Comedy «Σχεδόν Σαράντα» με τον Γιώργο Χατζηπαύλου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΦΩΤΟ: Προβολή ταινίας: «Τα μυαλά που κουβαλάς»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΦΩΤΟ ΠΡΟΒΕΣ: Ξεκίνησε και είναι σε εξέλιξη η μουσικο-ποιητική παράσταση «…Σαν παιδάκια που τη όλη μέρα έκλαψαν και απόστασαν»…..

 

 

 

http://xiromeronews.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here