Αυτό είναι ένα έκτρωμα κακοτεχνίας , ηλίθιας αρχιτεκτονικής μελέτης και ρεμούλας ,που μόνο προβλήματα δημιουργεί στην πόλη μας η Αστική Ανάπλαση.
Έχει καμιά σχέση αυτή η δήθεν ανάπλαση με τις αναπλάσεις Σώκου και Μοσχολιού στο Αγρίνιο ή με τις αναπλάσεις στην εκκλησία των Καλαβρύτων και στον κεντρικό τους δρόμο με τα κράσπεδα και τις πλάκες από μάρμαρο και γρανίτη αρίστης ποιότητας και όχι τις ψεύτικες τσιμεντένιες πλάκες και κράσπεδα της δήθεν ανάπλασης στον Αστακό και πόσους δρόμους έχουν ελευθέρους για τα αυτοκίνητα με τον τόσο πολύ τουρισμό που έχουν για Ιστορικό , Θρησκευτικό και Χιονοδρομικό Τουρισμό . ;;;;
Πηγαίνετε στο καφενείο του κυρίου Νίκου Καρφή και στο φαρμακείο της κυρίας Μάνιας Αθανασιάδου να δείτε τις επικίνδυνες γωνιές , στις οποίες έχουν γίνει ήδη τέσσερα τροχαία ατυχήματα .
Θέλω να δω τις αντιδράσεις όσων δεν θα έχουν που να βάλουν το αυτοκίνητο τους, είτε ντόπιοι, είτε τουρίστες, είτε από τα γύρω χωριά που θα έρχονται να ενισχύσουν την αγορά του Αστακού και να απολαύσουν την φυσική ομορφιά του.
Το έργο αυτό είναι ένα επικίνδυνο έκτρωμα ,που δημιουργεί προβλήματα στον κοινωνικό ιστό της πόλη του Αστακού τους πολίτες και επαγγελματίες που νοιαζόμαστε .
Πηγαίνετε δίπλα στον Παιδικό Σταθμό και να δείτε πως απατεώνες (και έχω επίγνωση της βαριάς κουβέντας) , έβαλαν μεταχειρισμένα παγκάκια βαμμένα ,που λείπουν και σανίδες και κάποιες είναι σπασμένες ,τα οποία ο Δήμος με χρήματα των πολιτών πληρώνει ως καινούργια .!!!!
Δεν θα πάω στον Εισαγγελέα για αυτή την ρεμούλα και διαπλοκή των 1.000 ευρώ , αλλά για άλλες των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ τόσο στον Εισαγγελέα του Μεσολογγίου όσο και του Αρείου Πάγου και τότε πέρα από τον πλήρη εξευτελισμό τους και την διαπόμπεψη , θα ακολουθήσει και ο δρόμος της φυλακής .
Το πότε θα το κάνουμε θα το αποφασίσουμε εμείς , όταν κρίνουμε πως είναι ο κατάλληλος χρόνος .!!!
Λέων Τολστόι στο Πόλεμος και Ειρήνη : Όπλα μου η υπομονή και ο χρόνος .!!!
Ντροπή τους για όλο το εγχείρημα της ντροπής και του αίσχους .
Εγώ δηλώνω ότι το διαχωριστικό μπροστά στο ΚΤΕΛ θα το ξηλώσω στις 2 Ιανουαρίου του 2024 ,όπως θα μου δίνει τι δικαίωμα ο νόμος και θα αιτιολογήσω πλήρως την απόφαση και την νομιμότητα της ,πριν γίνουν οι Δημαιρεσίες και ο ορισμός Αντιδημάρχων .
Ε ΟΧΙ δεν θα υπάρχει για πολλά χρόνια η εφαρμογή αυτής της μελέτης .!!!!
Θα υπάρξει κάποιος Δήμαρχος ,ο οποίος θα ξηλώσει όλα αυτά τα εκτρώματα ,που διασαλεύουν τον ιστό της πόλης και όσο μένουν θα είναι ένα μνημείο κακογουστιάς και ανοησίας .!!!
Ποιες λύσεις να βρούμε να διορθώσουμε τις ανοησίες ,όταν μιλάμε εις ώτα μη ακουόντων ;;;;
Αστακός 24/11/2011
Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

Από xiromeropress