Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 2022
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Παναγιώτης Στάικος:Δήμαρχε κύριε Τριανταφυλλάκη για άλλη μια φορά δείχνετε την ασέβειά σας...

Παναγιώτης Στάικος:Δήμαρχε κύριε Τριανταφυλλάκη για άλλη μια φορά δείχνετε την ασέβειά σας προς τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου .

Παναγιώτης Στάικος:Δήμαρχε κύριε Τριανταφυλλάκη για άλλη μια φορά δείχνετε την ασέβειά σας προς τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου .
Δήμαρχε κύριε Τριανταφυλλάκη για άλλη μια φορά δείχνετε την ασέβειά σας προς τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου .
Ο Δήμος δεν είναι ιδιοκτησία σας και οι αρμοδιότητες σας ορίζονται σαφώς από τους νόμους και αυτή η αρμοδιότητα δεν είναι δικιά σας ,αλλά του Δημοτικού Συμβουλίου .
Όμως εσείς δεν λογαριάζετε ούτε νόμους ούτε θεσμούς.
Έτσι δεν μπορείτε από μόνος σας να δώσετε εντολή να έρχονται τα απορριμματοφόρα του Δήμου της Ιεράς Πόλης του Μεσολογγίου , για να αδειάζουν τα απορρίμματα στον σταθμό μεταφόρτωσης του Δήμου Αστακού, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες .
Θα έπρεπε εάν σεβόσασταν τους συνεργάτες σας , οι οποίοι δεν γνώριζαν τίποτα , όπως και τους Δημοτικούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης , να κάνατε ένα Συμβούλιο δια περιφοράς ή να τους ενημερώνατε τηλεφωνικά και εμείς δεν θα είχαμε καμία αντίρρηση στα πλαίσια της αλληλεγγύης να εξυπηρετήσουμε τον Δήμο Μεσολογγίου μετά την φωτιά , που έπιασε στον ΧΥΤΑ τους , χωρίς να βάζουμε ούτε θέμα κόστους , για την μεταφορά τους στον ΧΥΤΑ Παλαίρου , αυτό το μικρό κόστος για όσο καιρό χρειαστεί, μπορούμε να το επωμιστούμε εμείς ως Δήμος , αλλά το πρόβλημα είναι πως λειτουργείτε τον Δήμο Ξηρομέρου , που με την συμπεριφορά σας δείχνει νοοτροπία Απολυταρχική και όχι Δημοκρατική .
Αστακός 6/10/2021
Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου
0Shares
LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ