Σήμερα Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021 πραγματοποιήθηκε η βελτίωση τμημάτων της Δημοτικής-αγροτικής οδοποιίας Χρυσοβίτσας –διασταύρωση Πηγάδια (Βαλόστρατο) με σκυρόδεμα από το Δήμο Ξηρομέρου…..
    Ο εν λόγω δρόμος χαρακτηρίζεται σημαντικός διότι πέραν του ότι στηρίζει την αγροτική οικονομία της περιοχής, βελτιώνει και την προσπελασιμότητα των οχημάτων προς το Μεσολόγγι και τα γύρω χωριά. Πρέπει εδώ να τονιστεί ότι ο συγκεκριμένος δρόμος έχει χαρακτηριστεί από τους πολλούς διερχόμενους οδηγούς ως παγίδα θανάτου τόσο για τους ίδιους όσο και για τα οχήματά τους.
Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Μακρής και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χρυσοβίτσας Γιάννης Χρόνης ήταν παρόν στο έργο, ένα έργο που συντελέστηκε χάρη στην εθελοντική εργασία ενεργών Δημοτών.


Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χρυσοβίτσας κ. Γιάννης Χρόνης αναφέρει χαρακτηριστικά,

Όταν οι δυνάμεις ενώνονται μόνο καλό μπορεί να αποφέρει για την περιοχή μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εθελοντές για την πολύτιμη προσφορά  και συνεισφορά τους , μιας και χωρίς αυτούς δεν θα ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί η παρέμβαση στην αποκατάσταση του οδοστρώματος. Δούλεψαν με ευχαρίστηση και έδωσαν την πολύτιμη βοήθεια τους στο εγχείρημα αυτό, με μόνο γνώμονα, μέσα από τον εθελοντισμό, την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών.
Και φυσικά τον Δήμαρχο κο Γιάννη Τριανταφυλλάκη για την ανταπόκρισή του και την καθοριστική του συμβολή στη συγκεκριμένη  παρέμβαση και τον Αντιδήμαρχο Σωτήρη Μακρή που ήταν παρών για το συντονισμό όλου αυτού του εγχειρήματος. Έπεται συνέχεια.

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *