Το Δ.Σ. του Μεδεών Κατούνας ανακοινώνει την παραίτηση του και δηλώνει ότι δεν θα είναι υποψήφιο, τουλάχιστον η πλειοψηφία της τωρινής σύνθεσης του, για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
«Υπήρξαν συζητήσεις με παράγοντες και στις επόμενες μέρες θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε περισσότερα σχετικά με τους νέους ανθρώπους που θα αναλάβουν το τιμόνι της ΟΜΑΔΑΣ.
Ευχαριστούμε όλους εσάς που σταθήκατε δίπλα μας τα δυο αυτά χρόνια και βοηθήσατε ο καθένας όπως μπορούσε.
Με τιμή το Δ.Σ.
-Νέα ημερομηνία είναι Κυριακή 10 Ιουνίου κ ώρα 20:00 στην αίθουσα του δημαρχείου. Δήλωση υποψηφιοτήτων μέχρι 1 ώρα πριν την διεξαγωγή των εκλογών.
-Παρακαλείστε να συμμετέχετε μαζικά.», αναφέρει η ανακοίνωση
Αποχώρηση ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΛΥΔΑ από την προεδρία της ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ
Την απόφασή του να αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου της Μεδεών Κατούνας, γνωστοποίησε με ανακοίνωση ο επιτυχημένος και δραστήριος βασίλης Κολύδας.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
“Έπειτα από χρόνια στρατιώτης και τον τελευταίο χρόνο πρόεδρος του Α.Μ.Σ Μεδεών Κατούνας και μετά από την πιο επιτυχημένη χρονιά των τελευταίων χρόνων ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από τα διοικητικά της ομάδας που είναι γεμάτη συγκινήσεις και πολλά απρόβλεπτα συναισθήματα!!!
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους ανθρώπους που με βοήθησαν και με στήριξαν στην πορεία που είχα και στάθηκαν δίπλα μου..!!!
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας αυτούς που αγαπούν πραγματικά την ομάδα!
Ευχαριστώ πολύ!!!
Με σεβασμό και εκτίμηση”..
Κολύδας Βασίλειος
Αρχική Πηγή:
https://www.agriniopress.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *