Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Περίεργα φαινόμενα στον Πανάγιο Τάφο

Περίεργα φαινόμενα στον Πανάγιο Τάφο

%cf%84%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%82
Για περίεργα φαινόμενα που παρατηρούνται στη διάρκεια των εργασιών αναστήλωσης στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα κάνουν λόγο τα ισπανικά, κυρίως, μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, του antenna, πολλοί ήταν εκείνοι που αναφέρθηκαν σε μια «γλυκιά μυρωδιά» που αναδύεται από το σημείο όπου υπολογίζεται ότι είχε τοποθετηθεί μετά τη Σταύρωση το Σώμα του Κυρίου.
Ακόμα περισσότεροι είναι εκείνοι που παρατήρησαν κάποιες ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές σε κάποια από τα όργανα που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των εργασιών.
Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Marie Armelle Beaulieu, του περιοδικού Terre Sainte, που ήταν παρούσα στο “άνοιγμα” του Τάφου, η έκπληξη των επιστημόνων κατά το άνοιγμα της πλάκας ήταν μεγάλη. Κι αυτό γιατί ο τάφος βρέθηκε πολύ χαμηλότερα από ότι υπολόγισαν αρχικά τα μηχανήματα.
Αυτό οφείλεται στις παρεμβολές που δέχθηκαν τα μηχανήματα από μια μυστηριώδη πηγή ενέργειας, η οποία μάλιστα απενεργοποίησε εντελώς ένα εκ των μηχανημάτων αυτών!
Η ίδια βέβαια τονίζει ότι δεν αντιλήφθηκε κάποια ιδιαίτερη μυρωδιά, σπεύδοντας όμως να συμπληρώσει ότι αναφορές για την ίδια μυρωδιά υπήρχαν από το 1809, όταν ο αρχιτέκτονας Νικόλαος Κομνηνός είχε κάνει την αναστήλωση του μνημείου..madata.gr