Το ετήσιο μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη, ο όποιος έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο στις 18 Φεβρουαρίου 2016, τελέστηκε το πρωί της Κυριακής στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα Νέας Ιωνίας. Δεκάδες άνθρωποι, μεταξύ των οποίων συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι αλλά και απλός κόσμος που αγάπησε τα τραγούδια του, βρέθηκε εκεί για να τιμήσει την μνήμη του αδικοχαμένου τραγουδιστή.
Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη βρέθηκε από νωρίς στην εκκλησία.
Ο αδελφός του αγαπημένου τραγουδιστή Τριαντάφυλλος Παντελίδης δέχτηκε λόγια παρηγοριάς και αγκαλιές από συγγενείς, γνωστούς και φίλους.

Λίγες ώρες πριν το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του γνωστού τραγουδιστή, ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής, Αποκαλυπτικά, πόσο πολύ τους λείπει ο Παντελής. «Μας λείπει πιο πολύ ο Παντελής ως άνθρωπος, τα απλά, τα καθημερινά πράγματα, τα οποία δεν τα γνωρίζουν πολλοί. Δεν μας λείπει ο τραγουδιστής, μας λείπει ο αδερφός, ο γιος… Αν ζούσε ο Παντελής θα ήταν χαρούμενος με την αγάπη του κόσμου, την οποία δεν πρόλαβε να την καταλάβει. Σίγουρα ήταν χαρούμενος κι ελπίζω να μας βλέπει και να χαίρεται κι αυτός. Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι που ο κόσμος αγαπάει τον Παντελή και μας στηρίζει, μας βοηθάει, μας έχει αγκαλιάσει και μας νιώθει δικούς του ανθρώπους. Ο κόσμος αγάπησε το απλό παιδί που μπήκε μέσα στα σπίτια των Ελλήνων και τον ένιωσαν δικό τους παιδί», είπε μεταξύ άλλων. πηγη .thebest.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *