Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΟΙ ΚΡΕΟΠΩΛΕΣ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ, ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΒΙΓΚΑΝ:...

ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΟΙ ΚΡΕΟΠΩΛΕΣ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ, ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΒΙΓΚΑΝ: «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΓΗΤΟ; ΤΟ ΤΡΩΣ ΩΜΟ ΕΣΥ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ»

Έχει πέσει κυριολεκτικά το διαδίκτυο από χθες με ένα περιστατικό που έλαβε χώρα το 2019.

ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΟΙ ΚΡΕΟΠΩΛΕΣ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ, ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΒΙΓΚΑΝ: «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΓΗΤΟ; ΤΟ ΤΡΩΣ ΩΜΟ ΕΣΥ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ»

Τότε, λίγες μόνο ημέρες πριν από την Κυριακή του Πάσχα, κάποιες… τρελές αποφάσισαν να κάνουν μια παρέμβαση στη Βαρβάκειο αγορά,  ενάντια στο σούβλισμα αρνιού, φωνάζοντας το σύνθημα «δεν είναι φαγητό, δεν είναι παράδοση», για ένα από τα αρχέγονα ελληνικά επαγγέλματα. Τα παιδιά αυτά προσπάθησαν να εμποδίσουν τους κρεοπώλες από το να δουλέψουν και τον κόσμο να πλησιάσει να αγοράσει το παραδοσιακό αρνί.

Οι επαγγελματίες ευτυχώς κράτησαν την ψυχραιμία τους, ωστόσο δεν έλειψε η πλάκα και κάποια… πατροπαράδοτα ελληνικά μπινελίκια, χωρίς να δοθεί παραπάνω σημασία στους ανύπαρκτους.

Το βίντεο που έριξε το διαδίκτυο από χθες είναι με έναν κρεοπώλη – με αρνί στα χέρια – που φαίνεται να φωνάζει στην επικεφαλής των βιγκανιστών: «Δεν είναι φαγητό; Το τρως ωμό εσύ το φαγητό»!

 

Αν ανατρέξει κάποιος στο YouTube και δει όλο το βίντεο με την πλάκα που έσπασαν οι επαγγελματίες, έχει και άλλα ακόμα πιο απολαυστικά πλάνα:

 

LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ