ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ

Πλησίαζε σιγά-σιγά τα Ζώα του, τους έβαζε μια Σακούλα στο Κεφάλι και τα Βίαζε. Η Κρυφή Κάμερα που του Έβαλαν Πρόδωσε τα Πάντα.


Αυτή η ιστορία πιθανώς σας κάνει να ανατριχιάσετε και να αηδιάσετε. Ετοιμαστείτε. Ένας άντρας από το Αρκάνσας πιάστηκε στην κάμερα να το κάνει με το κατοικίδιο της οικογένειας – έναν γάιδαρο.

Η ιδιοκτησία τους ήταν στο Siloam Springs και είχε πινακίδες που απαγόρευαν την είσοδο και το τάισμα των ζώων επειδή είχαν παρατηρηθεί παραβάτες να ενοχλούν τους γαϊδάρους για τα τελευταία τρία χρόνια.

Οι πινακίδες δεν βοηθούσαν και έτσι οι ιδιοκτήτες, Emert και Joyce Whitaker, έβαλαν μία κάμερα ασφαλείας. Αυτό που αντίκρισαν ήταν τον Everett Lee Compton, 49, να μπαίνει στην φάρμα.

O Compton έβαζε σακούλες πάνω από το κεφάλι ενός γαϊδάρου και μετά πήγαινε από πίσω του…

Φαινόταν να πλησιάζει τους γαϊδάρους για να τους ταΐσει αλλά τελικά κατέληγε να τους χρησιμοποιεί για να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορμές του.

Φυσικά, αρνήθηκε πως το είχε κάνει με τους γαϊδάρους και είπε πως απλά τους τάιζε. Η αστυνομία όμως τον ενημέρωσε πως υπήρχαν αποδείξεις καταγραμμένες στην κάμερα.

Προς υπεράσπισή του, ο Compton είπε πως καπνίζει μεγάλες ποσότητες μαριχουάνας και πως μετά κάνει κάποια ‘άρρωστα’ πράγματα.

Η αστυνομία συνέλαβε τον Compton και κατηγορήθηκε για βιαιότητα ενάντια σε ζώα, κτηνωδία και καταπάτηση ιδιωτικής περιουσίας.

Credit: relayhero.com/ptolemaidanews.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

comments

Comment here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.