Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά την Παρασκευή στην Αττική

Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά την Παρασκευή στην Αττική


Με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί, στους δήμους Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Αργυρούπολης Ελληνικού, Γλυφάδας, Καλλιθέας, Μοσχάτου – Ταύρου, Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου δεν θα λειτουργήσουν, για την αποφυγή ατυχημάτων.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση: «Αποφασίζουμε, τη διακοπή μαθημάτων την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, όλων των σχολείων Α’Βάθμιας και Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης όλων των Δήμων της Π.Ε. Νότιου Τομέα εξαιτίας των ιδιαίτερα έντονων καιρικών φαινομένων και της επαγόμενης δυσκολίας λειτουργίας των σχολείων και μετακίνησης των μαθητών».
Όπως αναφέρει ο Δήμος Γλυφάδας από την πλευρά του: «Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου όλα τα σχολεία του Δήμου Γλυφάδας, σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Αττικής, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και των θυελλωδών ανέμων.
Κλειστοί θα είναι επίσης, για λόγους ασφαλείας, αύριο Παρασκευή όλοι οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Γλυφάδας.
Σήμερα και αύριο, κλειστές θα είναι όλες οι παιδικές χαρές και οι ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Γλυφάδας».
Ο Δήμος Αργυρούπολης – Ελληνικού: «Λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων όλα τα σχολεία του Δήμου μας και οι Παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής».
πηγη .aftodioikisi.gr

0Shares