Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑΠρέβεζα: Συγκλονίζει η σύζυγος του 39χρονου, «ήξεραν ότι υπήρχε διαρροή, να τιμωρηθεί...

Πρέβεζα: Συγκλονίζει η σύζυγος του 39χρονου, «ήξεραν ότι υπήρχε διαρροή, να τιμωρηθεί ο δράστης»


Ασύλληπτη τραγωδία συνέβη σε επιχείρηση στην Πρέβεζα με την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε και είχε ως τραγικό αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να είναι νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας. Η γυναίκα του 39χρονου που έχασε τη ζωή του, συγκλονίζει λέγοντας πώς «τους έστειλαν στο θάνατο».
Η έκρηξη φέρεται να προκλήθηκε από φιάλη οξυγόνου ή αερίου την ώρα που οι άτυχοι άντρες επιχειρούσαν να κάνουν ηλεκτροσυγκόλληση στο εργοστάσιο στην Πρέβεζα.

Οι δύο εργαζόμενοι, βαριά τραυματισμένοι, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

«Τους έστειλαν στον θάνατο»
Μιλώντας στο mega και μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η Ζιζέλ Πάσχου, σύζυγος του 39χρονου, σημείωσε ότι οι άτυχοι εργάτες είχαν ενημερώσει τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης για τη διαρροή.

«Τους είχε πει ότι δεν είναι τίποτα ‘μπείτε να δουλέψετε’. Η δουλειά του άντρα μου ήταν εργάτης, να ταΐζει τα ψάρια, τίποτα άλλο. Αλλά το αφεντικό τον έβαζε να κάνει τα πάντα».

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως το 2006, ο άτυχος 39χρονος είχε σώσει τον δεύτερο νεκρό από άλλη έκρηξη που είχε σημειωθεί στην επιχείρηση.

«Τον πέταξε μέσα σε μια δεξαμενή γιατί καιγόταν ολόκληρος. Το αφεντικό του είπε ‘μη με κυνηγήσεις, ό,τι χρειαστείς θα στα προσφέρω εγώ’. Κουκούλωσαν τότε το θέμα και τώρα έγιναν τα χειρότερα».

Η άτυχη γυναίκα, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ζήτησε την τιμωρία του δράστη.

«Το μόνο που θέλω είναι να ακουστώ ώστε να τιμωρηθεί αυτός ο άνθρωπος. Δε θέλω ούτε χρήματα, ούτε τίποτα. Άφησε πίσω τα παιδία του, εγώ χήρα, άνεργη πώς θα τα βγάλω πέρα δεν ξέρω. Ο Μάκης μου ήταν από τα καλυτέρα παιδιά, δούλευε μέρα νύχτα για να τα βγάλει πέρα, δεν ξέρω τι είναι όλο αυτό που με βρήκε».

πηγη