Σε  έναν υπέροχο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε αίθουσα του πολιτιστικού Κέντρου πρώην (Δημοτικό Σχολείο Κωνωπίνας) πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του αγροτικού ιατρείου……

 

Μετά την τέλεση του Αγιασμού, οι καλεσμένοι έδωσαν τις πιο θερμές ευχές τους στην ιατρό, ενώ στη συνέχεια τους περίμενε ένας μπουφές με εκλεκτά εδέσματα και δροσιστικά ποτά.

Τον λόγο πήρε Ο Ανταποκριτής του ΟΓΑ ληξίαρχος και Γραμματέας Κος Δημήτρης Ράππος.  Ευχαρίστησε Τον Πρόεδρο και τα μέλη της κοινότητας ώστε να γίνουν τα εγκαίνια του Αγροτικού Ιατρείου.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στον Διευθυντή της KNAUF  Κο Στυλιανό Κουκαριώτη

Επίσης ευχαριστούμε πολύ τον Δήμαρχο Αποστολάκη Γιώργο, την Αντιδήμαρχο Αθηνά Βεμη Καρέλου για την Βοήθεια και την συμπαράσταση της.

Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους συγχωριανούς μας Βασίλειο Μπαλάφα, Κωνσταντίνο Μπαλάφα,Αθάνασιο Αθανασόπουλο, Θωμά Μηλιώνη, Διονυσία Αθανασοπούλου – Τσιούνη, Παρθενία Γραβάνη για την προσωπική τους εργασία ,

Τον Γαλατά Γεώργιο για Δομικά υλικά χρώματα, Τον Κ Μουρτζιάπη Νίκο Δώρισε την Τηλεόραση

Η ψυχή του Ιατρείου είναι ο Γιατρός μας Κος Γουλιανός που παραβρίσκεται κοντά μας και ελπίζουμε να συνεχίσει την υπηρεσία του με μεγαλύτερη άνεση.

Ευχαριστούμε και τον Πατέρα Δημήτριο που τέλεσε τον αγιασμό

 

konopinanews

 

Από xiromeropress