Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022
Αρχική ΝΕΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η 1η συνάντηση των Χορευτικών Τμημάτων Συλλόγων του...

Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η 1η συνάντηση των Χορευτικών Τμημάτων Συλλόγων του Δήμου Ξηρομέρου.


Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία, την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 στην παραλία του Αστακού, η 1η συνάντηση των Χορευτικών Τμημάτων Συλλόγων του Δήμου Ξηρομέρου. Συμμετείχαν : Το Χορευτικό Τμήμα Αστακού “Άγιος Νικόλαος”, το Χορευτικό Τμήμα Συλλόγου Χοβολιωτών, ο Ακαρνανικός Αθλητικός Σύλλογος Μύτικα, και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φυτειών “Ακαρνανικό Φως”. Την διοργάνωση είχε το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ξηρομέρου και όπως τόνισε στην ομιλία του ο Προέδρος του Βασίλης Μουρκούσης , η εκδήλωση, η οποία αποτελεί πρόταση του Βασίλη Ζαγκότα, θα συνεχιστεί και τις επόμενες χρονιές και θα πραγματοποιηθεί και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες (Αστακός, Αλυζία, Φυτείες) .
Στην συνέχεια τα Χορευτικά Τμήματα παρουσίασαν χορούς από διάφορες περιοχές της παρτίδας μας, καθώς και σύγχρονους και μοντέρνους χορούς και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που γέμισε την παραλία


Μας χαροποίησε το γεγονός της μεγάλης συμμετοχής του κόσμου στην εκδήλωση (Όχι μόνο από τον Αστακό αλλά και από τα γύρω χωριά , ιδιαίτερα από τις Φυτείες). Απόδειξη, ότι, όταν οι σύλλογοι του Ξηρομέρου συνεργάζονται δημιουργούν καλές και ποιοτικές εκδηλώσεις.

ksiromeritikimatia.blogspot.gr

0Shares