Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022
Αρχική ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 1ος Ημιμαραθώνιος Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 1ος Ημιμαραθώνιος Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου

hhhhhh
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ο 1ος Ημιμαραθώνιος Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου με απόλυτη επιτυχία και συμμετοχές που ξεπέρασαν τις 600.
Ο 1ος Ημιμαραθώνιος περιλάμβανε δυο αγώνες 21 χιλιομέτρων και 5 χλμ για ενηλίκους και αγώνα για μαθητές και μαθήτριες 1 χιλιομέτρου.
Όλοι οι αθλητές τερμάτισαν ικανοποιημένοι αλλά και έκπληκτοι από την ομορφιά του τοπίου της λιμνοθάλασσας και την πολύ ωραία διαδρομή που έτρεξαν.
Ο 1ος Ημιμαραθώνιος Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Δρομέων Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με την συνεργασία και υποστήριξη του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.
Πολύτιμη βοήθεια στην διεξαγωγή του αγώνα πρόσφεραν η Μοτολέσχη Μεσολογγίου ,η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης όπως επίσης ο κ. Δημήτρης Μαντζουράτος , ο οποίος με την μεγάλη εμπειρία του καθοδήγησε αλλά και ενημέρωνε για την εξέλιξη του αγώνα.
%ce%b9%ce%bc%ce%b92
Όλοι έδωσαν ραντεβού για του χρόνου μιας και η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.
%ce%b9%ce%bc%ce%b91
Εμείς ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Σύλλογο Δρομέων Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και την Μοτολέσχη Μεσολογγίου για την βοήθεια που μας πρόσφεραν ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε όλη την διαδρομή.
Δείτε το βίντεο

onairnews.gr

LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ