ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τον τελευταίο καιρό , λόγω κορωναϊού, βιώνουμε ημέρες και καταστάσεις πρωτόγνωρες για την κοινωνία μας . Δοκιμάζεται όλη η Ευρώπη, η χώρα μας, η οικογένειά μας , ο κοινωνικός μας περίγυρος.

Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να δείξουμε την ατομική και κοινωνική μας υπευθυνότητα.

Πρέπει να τηρούμε ΑΥΣΤΗΡΑ τα μέτρα που μας υποδεικνύουν ΜΟΝΟ οι αρμόδιοι πολιτικοί και επιστημονικοί φορείς .

Πρέπει να δείχνουμε υπομονή, κατανόηση και απόλυτο σεβασμό στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν οι φαρμακοποιοί και το προσωπικό των φαρμακείων, οι γιατροί και το πάσης φύσεως προσωπικό των Νοσοκομείων, κέντρων Υγείας αλλά και όλων των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων και Κλινικών της χώρας μας για την καταπολέμηση του κορωναϊού, αλλά και των υπολοίπων ασθενειών με τις οποίες έρχονται και ερχόμαστε αντιμέτωποι.

Γι’ αυτό … ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ . Με αυτό τον τρόπο προστατεύουμε την προσωπική μας υγεία, την υγεία των παιδιών μας, των φίλων και συγγενών μας, των γειτόνων μας , των ευπαθών ομάδων και , κατ’ επέκταση, όλης της κοινωνίας μας.

Σίγουρα υπάρχουν πολλές δημιουργικές πνευματικές και χειρωνακτικές δραστηριότητες για να κάνουμε την δύσκολη αυτή περίοδο, ειδικά παρέα με τα παιδιά μας.

Θέτω λοιπόν τον εαυτό μου 24 ώρες το 24ωρο στην διάθεση όλων των συνανθρώπων μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη για να βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο μπορώ
(φάρμακα,ειδή πρώτης ανάγκης κτλ)
πρώτα σαν άνθρωπος και μετά σαν Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας.

Τηλ επικοινωνίας
6988927564
6981216311
2643360119

ΥΓ. Μιας και είναι της μόδας τον τελευταίο καιρό
οι ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Instagram, FB) με διάφορες δραστηριότητες που κάνει ο καθένας απο μας η που έκανε παλιά η με το πώς ήταν μικρός-η και όλα αυτά τα ωραία…

ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ….

ΠΡΟΚΑΛΩ … όλους τους συνανθρώπους μου που μπορούν και θέλουν να φτιάξουμε μια εθελοντική ομάδα σε συνεργασία με τους ειδικούς που θα μας δώσουν τις σωστές και απαραίτητες οδηγίες έτσι ώστε να προσφέρουμε όλοι μας την βοήθεια μας σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη!
Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν μαζί μου είτε στα Τηλ επικοινωνίας
6988927564
6981216311
2643360119

Δεν αφήνουμε τον κορωναϊό να μας «ρίξει» ψυχολογικά.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Κ. ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Χασακής Χρήστος

Από xiromeropress