Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Προσωπικός γιατρός: Αναβολή στις εγγραφές πολιτών, πότε ανοίγει η πλατφόρμα

Προσωπικός γιατρός: Αναβολή στις εγγραφές πολιτών, πότε ανοίγει η πλατφόρμα

Προσωπικός γιατρός: Αναβολή στις εγγραφές πολιτών, πότε ανοίγει η πλατφόρμα
Ανοίγει από την επόμενη εβδομάδα η πλατφόρμα για τις εγγραφές των πολιτών στον προσωπικό γιατρό.
Η πλατφόρμα για τις εγγραφές των πολιτών στον προσωπικό γιατρό επρόκειτο να ανοίξει αύριο 1η Ιουλίου, αλλά τελικά αναβάλλεται για την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το News4health.

Παρότι αρχικά είχε προγραμματιστεί η πλατφόρμα για τον προσωπικό γιατρό να ανοίξει την 1η Ιουλίου για τους πολίτες, μετατίθεται για την επόμενη εβδομάδα, καθώς μόλις ξεκίνησε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τους γιατρούς, ώστε να συνάψουν συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ και να γίνουν προσωπικοί γιατροί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του news4heath.gr η διαδικασία εγγραφής των γιατρών έχει ήδη ξεκινήσει πάντως κανονικά. Με την αναβολή δίνεται χρόνος στους γιατρούς να εγγραφούν, ώστε να υπάρχουν διαθέσιμοι για τους πολίτες, όταν αρχίσουν να κάνουν τις εγγραφές τους.

Για την ώρα πολλές είναι πάντως οι αντιρρήσεις για τις συμβάσεις αλλά και για τον ίδιο τον νόμο που αφορά τον θεσμό του προσωπικού γιατρού.

Σύμφωνα με όσα γνωστοποιήθηκαν η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την υποβολή αιτημάτων σύναψης σύμβασης προσωπικών ιατρών στο πανελλαδικό δίκτυο συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ ιδιωτών προσωπικών ιατρών, παραμένει ανοιχτή έως τις 31/07/2022.

Η διαδικασία της σύναψης σύμβασης θα γίνεται ψηφιακά.dikaiologitika.gr/

0Shares
LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ