Γράφει ο Γεράσιμος Μπαρχαμπάς

Το proxior είναι ένα πρόγραμμα πλαστογράφησης και δηλητηρίασης dns, κλωνοποίησης ηλεκτρονικών υπηρεσιών καθώς και εισαγωγής ψεύτικων κλειδιών κρυπτογράφησης ssl.
Αναπτύχθηκε από τον Γεράσιμο Μπαρχαμπά.

Ο Γεράσιμος Μπαρχαμπάς είναι 27 ετών, μένει στο Μεσολόγγι, έχει καταγωγή από το Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας και έχει φτιάξει πληθώρα προγραμμάτων από τα οποία έχει λάβει παγκόσμιες διακρίσεις.

Γνωρίζει 13 γλώσσες προγραμματισμού (c, c++, c#, pascal, fotran, basic, php, perl, python, shell script, batchfiles, javascript, java) καθώς και διάφορες άλλες γλώσσες ανάπτυξης ιστοσελίδων και βάσεων δεδομένων όπως (html, css, xml, jquery, angular js, sql, t-sql, anci sql, noslq).

Ο Γεράσιμος σπoύδασε πληροφορική και έχει συνεργαστεί με κορυφαίους επιστήμονες της πληροφορικής όπως ο Richard Stallman και εκτός από τον προγραμματισμό έχει ασχοληθεί ενεργά και επαγγελματικά με την ψηφιακή ιατροδικαστική – εγκληματολογία (digital forensics) ηλεκτρονικών συσκευών.

https://github.com/proxior
http://proxior.c1.biz/
http://proxior.c1.biz/cloud

Το πρόγραμμα αυτό έχει φτιαχτεί για εκπαιδευτικούς σκοπούς και μόνο και προστατευέτε νομικά από την άδεια GNU Affero General Public License v3.0 του οργανισμού ελεύθερου λογισμικού.

Απαγορεύεται ρητά από την άδεια η οποιαδήποτε χρήση του προγράμματος για κακόβουλη χρήση.

Το πρόγραμμα χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες.
Το λογισμικό, το υλικό και τις απομακρυσμένες εντολές.

Το λογισμικό αποτελεί το πρόγραμμα όπου είναι όλες οι λειτουργίες του προγράμματος καθώς ο σέρβερ (lan-wifi-interception).

Η συσκευή αποτελείτε από ένα ρούτερ και μια κεραία και μπορεί να χρησιμοποηθει μέσω ενός υπολογιστή η μέσω ενός κινητού και ένα powebank.

Οι απομακρυσμένες εντολές είναι του προγράμματος σε μορφή cloud.

Μόνο με την εξής εντολή στο τερματικό του κινητό η του υπολογιστή bash <(curl -s http://proxior.c1.biz/install) τότε αυτόματα η συσκευή μετατρέπεται σε έναν μίνι σέρβερ που συνδέεται με το ρούτερ το ρούτερ συνδέεται σε ανοιχτό wifi και έπειτα μετατρέπει το σήμα σε δημόσιο wifi σε απόσταση δύο χιλιομέτρων. Έπειτα ο χρήστης απομακρυσμένα μέσω του cloud του προγρμματος που έχω δημιουργήσει και μέσω σταθερών ip που έχουν είδη δηλωθεί και περαστεί μέσα στο ρούτερ μπορεί να πλαστογραφεί οποιαδήποτε ηλεκτρονική υπηρεσία θέλει να υπογράφει ψεύτικα κλειδιά πιστοποίησης και να υποκλέπτει όλη την κίνηση του δικτύου. Μπορεί ο χρήστης τοποθετώντας 5-6 συσκευές να δημιουργήσει wifi ελεύθερο wifi σε μεγάλη ακτίνα και να παρακολουθεί όλους τους χρήστες που εισέρχονται στο δίκτυο. Μπορεί να παρακολουθεί χιλιάδες χρήστες σε μεγάλη ακτίνα και μάλιστα απομακρυσμένα. Μπορεί να παρακολουθεί πολλές τοποθεσίες απομακρυσμένα μέσω του cloud. ΟΙ λειτουργίες του προγράμματος είναι οι εξής: Καταγραφή της ακτίνας δράσης των συσκευών παρακολούθησης. Καταγραφή των θέσεων που έχουν στηθεί οι συσκευές παρακολούθησης. Οι συσκευές συνδέονται με σταθερές ip από χώρες του εξωτερικού. Στην συνέχεια μέσω του cloud που βρίσκεται σε σερβερς ανωνυμίας ο χρήστης ελέγχει της συσκευές από μακριά παγιδεύοντας οποιαδήποτε τοπικά δίκτυα θέλει. Μπορεί να ανακατευθείνει την κίνηση σε ένα δίκτυο. Σε περίπτωση που ο χρήστης θελήσει να σβήσει τα ηλεκτρονικά του αποτυπώματα τότε μπορεί απομακρυσμένα μέσω του cloud να κάνει upgrade firmware την συσκευή και format το κινητό η τον υπολογιστή του (ανάλογα που το έχει εγκαταστήσει). Το πρόγραμμα μπορεί να μιμείτε ηλεκτρονικά ταχυδρομεία οποιασδήποτε ηλεκτρονικής υπηρεσίας και μέσω εμαιλ να ανακατευθείνει την κίνηση σε κλωνοποιημένες υπηρεσίες. Το πρόγραμμα μπορεί να δημιουργεί ιούς η οποίοι μπορούν να φυτεύονται απομακρυσμένα σε υπολογιστές με σκοπό την μόνιμη παράλυση και παρακολούθηση του. Η συσκευή μπορεί να μιμείτε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και ηλεκτρονικές ηπυπηρεσίες στέλνοντας sms με τα ακριβής ονόματα τους. ΠΗΓΗ

Από xiromeropress