εγλημααα
Ένα πρωτοφανές έγκλημα για τα ελληνικά δεδομένα διεπράχθη αργά το βράδυ της Τετάρτης στο Κορωπί με τους κατοίκους της περιοχής αλλά και τους αστυνομικούς να προσπαθούν να κατανοήσουν τα κίνητρα που οδήγησε την σύντροφο ενός πενηντάχρονου άνδρα να σκοτώσει την πρώην σύζυγο του.

Ήταν λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ της Τετάρτης όταν μια 38χρονη γυναίκα μεταφερόνταν στο κέντρο υγείας του Κορωπίου σοβαρά τραυματισμένη απο πέντε μαχαιριές σε διαφορά σημεια του σώματος της. Οι γιατροι που εξέτασαν τη γυναίκα διαπίστωσαν το θάνατο της.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής οι οποίες μετά από έρευνες ανακάλυψαν οτι δράστης του εγκλήματος ήταν μια άλλη γυναίκα. Συμφωνα με αστυνομικές πηγές κοινό σημείο των δύο γυναικών ήταν ο ιδιος άνδρας.
Δράστης σύμφωνα με το protothema, η νυν σύντροφος και θύμα η πρώην σύζυγος του 50χρονου, ο οποίος έχει από δύο παιδιά με την κάθε γυναίκα.
Οι άντρες της ΕΛΑΣ συνέλαβαν τη φερόμενη ως δολοφόνο, ενω οδήγησαν στο τμήμα Κορωπίου τον 50χρονο άνδρα, ο οποίος που σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα της ζωής του διατηρούσε σχέσεις και με τις δύο γυναίκες, προκειμενου να δώσει κατάθεση.
Ο 50χρονος πριν δώσει κατάθεση στους άνδρες της ασφαλείας Νοτιανατολικής Αττικης έδειχνε να τα έχει χαμένα, ενω συνεχώς ρωτούσε τους αστυνομικούς εάν η πρώην σύζυγός του βρισκεται εν ζωή ή πέθανε.
madata.gr

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *