Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 18 Ιουλίου και ώρα 08:30 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στο Δημαρχείο στον Αστακό, όπου θα πραγματοποιήσουμε την Γενική Συνέλευση των μελών της παράταξης μας.
Καλούνται λοιπόν όλοι οι υποψήφιοι του Γενικού Ψηφοδελτίου, των Τοπικών Ψηφοδελτίων που έδωσαν στήριξη και επίσης φίλοι και υποστηρικτές της παράταξης, που ήταν πολύ κοντά σε όλη αυτή την προσπάθεια ώστε να γίνει η πολιτική αλλαγή στον Δήμο Ξηρομέρου.
Η Γενική Συνέλευση των μελών της παράταξης μας είναι το ανώτατο όργανο, όπως σαφώς αναφέρεται στην διακήρυξη των αρχών και θέσεων μας.
Αντικείμενο της συνάντησης μας, θα είναι η διαλογική συζήτηση για κατάρτιση σχεδίου δράσης από σήμερα μέχρι την 31/08/19 και από 01/09/19 ως νέα δημοτική αρχή. Ανάθεση αρμοδιοτήτων, καθορισμός στόχων, τρόπος διοίκησης, στελέχωση και οπωσδήποτε άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης που θα είναι δίπλα στον Δήμαρχο ως άμισθοι σύμβουλοι.
Βασιζόμενοι στο πλαίσιο αρχών και στο προεκλογικό πρόγραμμα, να ακούσουμε όλες τις απόψεις, προτάσεις των μελών, να γίνει διάλογος πάνω σε αυτές και να καθορίσουμε όλοι μαζί τα καλύτερα για το Δήμο. 
Αλλάζουμε τα πάντα και όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε πρώτα – πρώτα τις ίδιες μας τις νοοτροπίες…

Γιάννης Τριανταφυλλάκης

Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ξηρομέρου

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *