Είναι μεγάλο το γεγονός ότι καθημερινά καταφθάνουν από παντού εξωγήινα διαστημόπλοια. Οι αφίξεις πυκνώνουν. Πολλοί, όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο, το αμφισβητούν. Ωστόσο, υπάρχει και η πλευρά που το παραδέχεται.

Ο ερευνητής για σχετικά τέτοια ζητήματα, Massimo Fratini πραγματοποιεί κάποια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα και προσπαθεί να μας εξηγήσει πως τα ξένα διαστημόπλοια καταφθάνουν στη Γη, χωρίς ουσιαστικά να γίνονται αντιληπτά από κανένα ραντάρ ή τηλεσκόπιο.

«Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι κατά τη διάρκεια των καταιγίδων συμβαίνουν απίστευτα πράγματα, όπως τεράστιες εκρήξεις, ακτίνων Χ, ακτινοβολία όπως αυτές της βόμβας Υδρογόνου και υπάρχει ακόμη και αντιύλη, που δημιουργήθηκε ακριβώς από αστραπές. Και είναι ακριβώς αυτή η αντιύλη που δημιουργείται κατά τη διάρκεια της αστραπής που με οδήγησε να βγάλω μερικά από τα συμπεράσματά μου σχετικά με τις παρατηρήσεις UFO κατά τη διάρκεια καταιγίδων», λέει ο Massimo Fratini.

«Είναι αλήθεια ότι οι καταιγίδες παράγουν δέσμες αντιύλης, την κατοπτρική ουσία, με αντίθετες από την ύλη “χρεώσεις”. Η αντιύλη είναι μια εξαιρετική ουσία, ικανή να μετατραπεί 100% σε ενέργεια και να χρησιμοποιηθεί ως προωθητικό για τα διαστημόπλοια του μέλλοντος, όπως είχε ήδη φανταστεί η σειρά Star Trek. Αυτό αποδείχθηκε από έναν τεχνητό δορυφόρο, ο οποίος στις 14 Δεκεμβρίου 2009 χτυπήθηκε από μια ακτίνα αντιύλης που δημιουργήθηκε από μια καταιγίδα 5.000 χιλιομέτρων μακριά».

Οι επιστήμονες γνωρίζουν ότι, ειδικά στις τροπικές περιοχές, μπορεί να παραχθούν λάμψεις ενεργειακής ακτινοβολίας όπως εκείνες που δημιουργούνται από ατομικές βόμβες: ακτίνες γάμμα. Αυτές οι ακτινοβολίες είναι πολύ πιο διεισδυτικές από τις ακτίνες Χ που χρησιμοποιούνται για τις ακτινογραφίες. Και εκπέμπονται από τα πιο ακραία ουράνια σώματα, όπως οι μαύρες τρύπες.

Στην πραγματικότητα, οι επίγειες εκρήξεις ακτίνων-γ που παράγονται από καταιγίδες ανακαλύφθηκαν τυχαία στη δεκαετία του ’90. Στην αρχή κανείς δεν περίμενε ότι στην ατμόσφαιρά μας παρουσιάζονται τόσο ακραία φαινόμενα. Όμως, από τότε πολλοί επιστήμονες -συμπεριλαμβανομένης της ιταλικής Agile- είναι στραμμένοι στην έρευνα προς αυτή την κατεύθυνση.

«Οι πρόσφατες επιστημονικές αναζητήσεις, μας λένε ότι η αντι-ύλη, τουλάχιστον εν μέρει, διοχετεύεται κατά μήκος του μαγνητικού πεδίου της Γης, με κατεύθυνση βόρεια ή νότια (Βόρειο Πόλο ή Νότιο Πόλο)», δηλώνει Massimo Fratini

Πρόσφατα ανακαλύφθηκαν από τη NASA τα “Σημεία Χ” τα οποία βρίσκονται συνήθως μερικές δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα πάνω από τη Γη, εκεί όπου το μαγνητικό πεδίο της Γης συναντά το μαγνητικό πεδίο του Ήλιου και έτσι σε αυτό το σημείο δημιουργούνται παράξενες «σκουληκότρυπες ή μαγνητικές πύλες».

Είναι πλέον γεγονός ότι η NASA θέλει να χρησιμοποιήσει αυτές τις “πύλες” ή “Σημεία Χ” για να ταξιδέψει στο σύμπαν. Για να το καταφέρει αυτό μελετάει πολύ προσεκτικά το φαινόμενο, μας λέει ο Fratini.

«Τα ονομάζουμε X-Point ή Περιοχές Εξαπλώσεως Ηλεκτρονίων», εξηγεί ο φυσικός Jack Scudder του Πανεπιστημίου της Αϊόβα. «Αυτά είναι τα μέρη όπου το μαγνητικό πεδίο της Γης συνδέεται με το μαγνητικό πεδίο του ήλιου, δημιουργώντας μια συνεχή διαδρομή που οδηγεί από τον πλανήτη μας προς την ατμόσφαιρα του Ήλιου, 93 εκατομμύρια μίλια μακριά».

Ορισμένα από τα σημεία αυτά είναι μικρά και διαρκούν για μια πολύ σύντομη στιγμή, ενώ άλλα είναι τεράστια και μπορούν να διαρκέσουν για μεγάλες χρονικές περιόδους.

Για ποιο λόγο η NASA δοκιμάζει τώρα μια νέα τεχνολογία για τα διαστημικά ταξίδια μέσω αυτών των πυλών, χωρίς να γίνεται καμία ενημέρωση; Δεν είναι τυχαίο ότι η μελέτη των X-Point από τη NASA έχει καταστεί άκρως απόρρητη.

«Αυτές οι μαγνητικές πύλες είναι αόρατες με γυμνό μάτι», σχολιάζει ο Fratini «και δεν διαρκούν πολύ ενώ εμφανίζονται σε τυχαίες θέσεις (κάθε φορά). Συνδέονται αυτές οι πύλες με τις αστραπές; Πιστεύω ακράδαντα ότι υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ των σωματιδίων αντιύλης που παράγονται από τον κεραυνό και τα X-Points. Η αστραπή ενεργοποιεί τη φόρτιση αντιύλης που είναι συνδεδεμένη με τα X-Points που είναι συνδεδεμένα με τον Ήλιο και εδώ δημιουργούνται Πύλες-Stargateς ή Διαστατικές Πύλες».

Εξωγήινα διαστημόπλοια που θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν την αντιύλη ως καύσιμο, όπως στην ταινία Star Trek, ή να επωφεληθούν από τον ήλιο, ή τα X-Points και τους κεραυνούς θα μπορούσαν να μπουν και να βγουν στα κενά χώρου-χρόνου (σκουληκότρυπες) και να έρθουν στη Γη. Το πιθανότερο είναι ότι με αυτό τον τρόπο γίνονται αφίξεις, χωρίς κανένα από τα επίσημα όργανα παρακολούθησης να καταλάβει το παραμικρό, ή και αν τα αντιληφθεί τα αποδίδει σε φυσικά φαινόμενα.

Πυκνώνουν οι Αφίξεις Ξένων Διαστημοπλοίων Μέσα από Πύλες που Ανοίγουν τα Καιρικά Φαινόμενα

Ο Nassim Haramein, διεπιστημονικός ερευνητής, φιλόσοφος και επικεφαλής του έργου του Kent, είναι επίσης γνωστός για την έρευνά του στην ενοποιημένη θεωρία της δομής του σύμπαντος που ονομάζεται ακριβώς η Μεγάλη Ενοποιημένη Θεωρία Πεδίου. Ο Nassim ισχυρίζεται ότι ο ήλιος δημιουργεί μικρές τρύπες που ονομάζonται κηλίδες, αλλά αυτές οι κηλίδες δεν είναι λεκέδες όπως ο καθένας μπορεί να σκεφτεί, αλλά αντικατοπτρίζουν την πραγματική εμφάνιση μιας μαύρης τρύπας στον ήλιο, η οποία διαρκεί για εβδομάδες ή μήνες και στη συνέχεια κλείνει. Αυτή η μαύρη τρύπα είναι ένα χωρο-χρονικό “παράθυρο”, ένα είδος Πύλης ή μιας Stargate μέσω της οποίας μπορεί κανείς να ταξιδέψει μέσα από κόσμους και διαστάσεις άγνωστες στον άνθρωπο.

Πολύ σύντομα, ο Massimo Fratini στο επόμενο συνέδριο, θα παρουσιάσει απίστευτες φωτογραφίες και βίντεο σχετικά με την εξωγήινη παρουσία και το πως γίνονται οι αφίξεις μέσα από καταιγίδες και άλλα καιρικά φαινόμενα.

 

 

diadrastika

Από xiromeropress