130115144437_7776
Ο Θανάσης, ένα άτομο με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Εμφανίστηκαν στα 21 του χρόνια όταν και κρίθηκε ανίκανος για στράτευση. Είχε ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή και είχε κατά περιόδους νοσηλευτεί και σε ίδρυμα, φοίτησε σε σχολή μαγειρικής στην Θεσσαλονίκη. Εκεί γνώρισε την Αδαμαντία, μια συνεσταλμένη και ευγενική γυναίκα. Οι δύο τους ερωτεύτηκαν και θέλησαν να είναι μαζί στην ζωή.
Η Αδαμαντία μιλούσε πολύ με τους γονείς της και τους έλεγε για τον ευέξαπτο χαρακτήρα του αγαπημένου της. Οι γονείς της είχαν αντιρρήσεις για τον δεσμό της αλλά η Αδαμαντία ήταν ερωτευμένη μαζί του και πίστευε ότι θα τον θεραπεύσει. Παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2007. Δυστυχώς από αυτό το χρονικό σημείο άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το τραγικό φινάλε.
%ce%b1%ce%b4
Τον ίδιο χρόνο η Αδαμαντία διορίζεται στο Ακρωτήρι της Σαντορίνης και μετακομίζουν μαζί για το νησί. Ο Θανάσης έπιασε δουλειά σε ξενοδοχείο στο Ημεροβίγλι. Τον Αύγουστο του 2008 ο Θανάσης πάσχει από αϋπνίες και επιθετική συμπεριφορά. Η γυναίκα του τον πείθει να πάνε στον γιατρό. Αυτός τους παρέπεμψε να πάνε σε ψυχίατρο για να του δοθεί θεραπευτική αγωγή. Την επόμενη μέρα ο Θανάσης μετά από καυγά με το αφεντικό του στην δουλειά παραιτείται.
Στης 3 Αυγούστου του 2008 οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία γιατί από το σπίτι του ζευγαριού ακούγονταν δυνατές φωνές και έντονος καβγάς. Η Αδαμαντία είχε αντιδράσει για την απόφαση του άντρα της να παραιτηθεί. Αυτό ήταν και η αρχή ενός φρικιαστικού εγκλήματος που συγκλόνισε την Ελλάδα… Πριν φτάσει η αστυνομία ο 31χρονος πετάει από το μπαλκόνι αποκεφαλισμένο το σκυλάκι της 25χρονης. Η Αδαμαντία καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια. Σε 10 λεπτά εμφανίζονται δύο περιπολικά… Το θέαμα που αντικρίζουν είναι κάτι παραπάνω από φρικιαστικό. Ο Θανάσης έχει βγει από το σπίτι του στον δρόμο κρατώντας από το ένα χέρι του ένα κουζινομάχαιρο και στο άλλο το κεφάλι της γυναίκας του!! Στο σημείο έφτασαν τέσσερις άντρες της ΕΛ.ΑΣ εκ των οποίων οι τρεις άοπλοι!!! Κάλεσαν ενισχύσεις και προσπάθησαν να συλλάβουν τον 31χρονο.
Ο ανθυπαστυνόμος πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό. Ο Θανάσης έκανε ότι χάνει τις αισθήσεις του και πέταξε το κομμένο κεφάλι ενώ αυτός έπεσε στο έδαφος. Ο ανθυπαστυνόμος προσπάθησε να τον αφοπλίσει και τότε ο δράστης του επιτέθηκε με το μαχαίρι και επιχείρησε να του κόψει τον λαιμό. Μια κίνηση του αστυνομικού να προφυλαχθεί του έσωσε την ζωή. Στην συνέχεια σε κατάσταση αμόκ, ξανά άρπαξε το κεφάλι και το πέταξε στους αστυνομικούς μέσα στο περιπολικό. Μπήκε στο αυτοκίνητο της αστυνομίας και πάτησε γκάζι. Όμως τον είχαν πυροβολήσει τρείς φορές στο θώρακα και στο συκώτι. Το θρίλερ συνεχίστηκε με τον τραυματισμένο άντρα να έχει κλέψει το περιπολικό και στην θέση του συνοδηγού να έχει το κομμένο κεφάλι. Ο δράστης άρχισε να χάνει τις αίσθησης του λόγο της αιμορραγίας. Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω σε δύο νεαρές γυναίκες που επέστρεφαν από την παραλία. Την στιγμή εκείνη ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος βρήκε την ευκαιρία να τον εμβολίσει. Ο φονιάς βγήκε από το περιπολικό και προσπάθησε να επιτεθεί ξανά στους αστυνομικούς που τον πυροβόλησαν άλλες πέντε φορές. Μία σφαίρα εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε μία 21χρονη φοιτήτρια. Η καταδίωξη είχε τελειώσει.
Ο δράστης και οι νεαρές κοπέλες διακομίστηκαν στο Γενικό Κρατικό Αθηνών. Ο 31χρονος αν και είχε χάσει πάρα πολύ αίμα είχε τις αισθήσεις του και ήταν σε τέτοια υπερδιέγερση που θεωρήθηκε αναγκαίο να του βάλουν χειροπέδες για να τον χειρουργήσουν. Όλη η Ελλάδα είχε παγώσει αλλά η ιατροδικαστή έκθεση προκάλεσε ένα ακόμα σοκ. Ο 31χρονος αποκεφάλισε την Αδαμαντία ενώ ήταν ακόμα ζωντανή. Η άτυχη γυναίκα έφερε δέκα μαχαιριές στην πλάτη και στον θώρακα. Η φρικιαστική δολοφονία έκανε του γύρο του κόσμου από τα ξένα ΜΜΕ με τίτλο << Έγκλημα χωρίς προηγούμενο στην Ελλάδα>>.
Ο Θανάσης σώθηκε από την σφαίρες των αστυνομικών και του επιβλήθηκε ποινή 25 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας και 10 χρόνια για οπλοφορία, οπλοχρησία, περιύβριση νεκρού και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών. Μετά την δίκη ο Θανάσης ήταν εντελώς ψύχραιμος και δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη ούτε δήλωσε ποτέ ότι είναι μετανιωμένος που στέρησε την ζωή σε μια γυναίκα που τον αγαπούσε τόσο πολύ….http://sygklonistikagegonota.blogspot.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *