Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Σάλος με παιχνίδι στη ρώσικη τηλεόραση στο οποίο επιτρέπονται φόνοι και βιασμοί

Σάλος με παιχνίδι στη ρώσικη τηλεόραση στο οποίο επιτρέπονται φόνοι και βιασμοί

rialiti
Σάλος έχει ξεσπάσει στη Ρωσία λόγω ενός reality με την ονομασία «Game2:Winter», όπου τα πάντα επιτρέπονται.
Κατ’ αρχήν στο reality αυτό, το οποίο από πολλούς έχει παρομοιαστεί με τη χολιγουντιανή ταινία, Hunger Games, καλούνται 30 άτομα να επιβιώσουν υπό δύσκολες συνθήκες στη Σιβηρία. Στο τηλεοπτικό show επιτρέπονται τα πάντα. Από την κατανάλωση αλκοόλ έως τις μάχες σώμα με σώμα, τους φόνους και τους βιασμούς, όπως αναφέρει ο διοργανωτής του reality, ο εκατομμυριούχος, Γιεβγένι Πιατκόφσκι.
Οι διαγωνιζόμενοι για να επιβιώσουν και να κερδίσουν το χρηματικό βραβείο των 1,5 εκατομμυρίων ευρώ, θα έχουν στην κατοχή τους ένα μαχαίρι και θα πρέπει να κυνηγούν και να ψαρεύουν, ώστε να μπορούν να τρέφονται.
Ο Γιεβγένι Πιατκόφσκι ρωτήθηκε για το reality από τα ρωσικά ΜΜΕ και ανέφερε πως οι διοργανωτές του show δεν φέρουν καμία ευθύνη αν συμβεί κάτι στους συμμετέχοντες και ότι αυτό θα υπάρχει και υπογεγραμμένο σε ιδιωτικό συμφωνητικό μαζί τους.
Ο κάθε ένας από τους 30 διαγωνιζόμενους θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 157.000 ευρώ, ενώ κάποιοι «τυχεροί» από αυτούς θα επιλεγούν από ηλεκτρονική κληρωτίδα και θα συμμετάσχουν δωρεάν.
ΠΗΓΗ: theguardian.com
enikos

0Shares
LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ