Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020
Αρχική ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου!

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου!

%ce%b2%ce%b11
Μετά από το αίτημα που υποβλήθηκε από το δήμαρχο Νίκο Καραπάνο ο δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου έχει κηρυχθεί από χθες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μετά την καταστροφή που υπέστη από την κακοκαιρία.
Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη στο Δημαρχείο, ενώ αμέσως μετά τα τρία κλιμάκια τα οποία συστάθηκαν για τις απαραίτητες αυτοψίες αλλά και καταγραφές των ζημιών σε όλη την έκταση του Δήμου, έχουν ήδη αναχωρήσει ξεκινώντας από τον αστικό χώρο της πόλης του Μεσολογγίου.
Πάνω από 170 σπίτια έχουν πληγεί στον Δήμο Μεσολογγίου από την χθεσινή καταιγίδα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Στα ξενοδοχεία της πόλης χθες φιλοξενήθηκαν 15 οικογένειες, ενώ σήμερα ο δήμος θα προσφέρει φαγητό στους πληγέντες.
%ce%bf%ce%bd%ce%bd%ce%bd%ce%bd
Δεν ήταν λίγοι αυτοί που δεν κοιμήθηκαν όλο το βράδυ, προσπαθώντας να βγάλουν τα νερά από τις οικίες τους και να καθαρίσουν τις περιουσίες τους. Όλοι φοβούνται τον χειμώνα που έρχεται και ότι αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα ώστε να μην ξανασυμβεί αυτή η καταστροφή, θα αντιμετωπίσουν ξανά ίδιες καταστάσεις.

onairnews.gr
agriniopress.gr