Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑΣκηνές φαρ -ουεστ στην Ομόνοια με τραυματίες και νεκρό!

Σκηνές φαρ -ουεστ στην Ομόνοια με τραυματίες και νεκρό!

ΑΣΤΥ
Σκηνές φαρ ουέστ στις 16:45 στην οδό Ζήνωνος στο κέντρο της Αθήνας. Πυροβολισμοί με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός άνδρα και τον τραυματισμό δύο πολιτών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο.
Ο αλλοδαπός φέρεται να «ενοχλούσε» τη γυναίκα, η οποία απευθύνθηκε στον ιδιοκτήτη του καφενείου και σε έναν συνεργάτη του. Τότε ξεκίνησε άγριος καβγάς, με τον δράστη να λέει : Μου πειράξατε τη γυναίκα, τώρα θα σας δείξω εγώ
Ο ένας άνδρας, Ρομά, υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα που έφερε στα πλευρά, λίγη ώρα αφού είχε μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό, ενώ ο έταιρος… στόχος του δράστη, επίσης Ρομά, τραυματίστηκε στο πόδι, όπως και ο τρίτος άνδρας που ήταν… περαστικός!
Η περιοχή αποκλείστηκε από την αστυνομία και πραγματοποιούνται έρευνες.
Το περιστατικό φέρεται να ξεκίνησε όταν ένας αλλοδαπός πήγε σε κατάστημα με ρούχα και, σύμφωνα με πληροφορίες, τσακώθηκε με αλλοδαπή υπάλληλο του καταστήματος.
Στην συνέχεια ο ιδιόκτητης του μαγαζιού πήγε μαζί με έναν φίλο του να ζητήσει το λόγο από τον αλλοδαπό άντρα. Ο φίλος του ιδιοκτήτη προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση και προς στιγμήν φάνηκε να εκτονώνεται η ένταση.
Μετά από λίγο, όμως, ο αλλοδαπός επέστρεψε και πυροβόλησε επανειλημμένως τον φίλο του ιδιοκτήτη, με τον οποίο είχε σύντομο διαπληκτισμό αμέσως πριν.
Από τις σφαίρες τραυματίστηκαν ο Βορειοηπειρώτης ιδιοκτήτης κι ένας περαστικός.
Οι τραυματίες νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό.
madata.gr