Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΝΕΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥΣκοτώθηκε ο πρόεδρος της Πανευρυτανικής Ένωσης

Σκοτώθηκε ο πρόεδρος της Πανευρυτανικής Ένωσης

113318
Πένθος στην Ευρυτανία για τον καθηγητή και πρόεδρο της «Πανευρυτανικής Ένωσης» Ηλία Λιάσκο, που έφυγε άδικα σε ηλικία 71 ετών.
Άσχημο παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα στον Ηλία Λιάσκο, το βράδυ της Παρασκευής. Ο άτυχος άνδρας είχε πάει για το τριήμερο στο χωριό του στην Ευρυτανία, στα Φουσιανά Πρασιάς.
Εκεί ανέβηκε σε μια κορομηλιά που είχε στην αυλή του για να κόψει κάποια κορόμηλα. Από άγνωστη αιτία, ίσως προηγήθηκε παθολογικό αίτιο, ο 71χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πάρα πολύ βαριά.
Δυστυχώς, ο πρόεδρος της «Πανευρυτανικής Ένωσης» άφησε την τελευταία του πνοή περιμένοντας γιατρό και ασθενοφόρο.
Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο καλοσυνάτο, πάντα χαμογελαστό και ευγενικό και φυσικά παθιασμένο με την Ευρυτανία, που αγαπούσε υπερβολικά και στην οποία έδωσε πάρα πολλά.
Οι δικοί του άνθρωποι εκτός από το πόνο τους έχουν να αντιμετωπίσουν τη γραφειοκρατεία και την κόντρα των ιατροδικαστών. Αρχικά είχε προγραμματιστεί η νεκροψία – νεκροτομή να γίνει από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας και τη Δευτέρα, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, να γίνει η κηδεία.
Όμως μετά από παρέμβαση της Ιατροδικαστικής Λαμίας, η νεκροψία νεκροτομή θα γίνει στη Λαμία. Όμως επειδή είναι αργία, αυτό θα γίνει την Τρίτη και έτσι αναγκάστηκαν να αναβάλλουν την κηδεία του αδικοχαμένου Ηλία Λιάσκου.
Πηγή: newsbeast.gr