Το απόγευμα της 5ης Ιανουαρίου 1974, οι συγκάτοικοι της 18χρονης φοιτήτριας Τζόνι Λενς άνοιξαν την πόρτα του δωματίου της. Ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι, αιμόφυρτη….
Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι το 1968, όταν ο νεαρός Τεντ Μπάντυ φοιτούσε στο πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον. Τότε έμαθε πως η αδερφή του ήταν η μητέρα του και η συμπεριφορά του άλλαξε. Παράτησε τις σπουδές του και χώρισε με την κοπέλα του.
Μέχρι το 1973, οπότε κι αλλάζει και πάλι συμπεριφορά –φαινομενικά όπως αποδείχθηκε- και σπουδάζει Νομική. Την ίδια εποχή, επανασυνδέεται και με την κοπέλα του, αλλά ο δεσμός τους κρατάει μέχρι το 1974.
Τότε, αρχίζουν οι εξαφανίσεις νεαρών κοριτσιών στο πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον. Ο Τεντ Μπάντι είχε χάσει πλέον τον έλεγχο. Ο Τεντ Μπάντι γεννήθηκε στην Βερμόντ των ΗΠΑ στις 24 Νοεμβρίου 1946. Το κανονικό του όνομα ήταν Theodore Robert Cowell.

Ο Τεντ ξεκίνησε τη ζωή του ως το μεγάλο μυστικό της οικογένειας της μητέρας του. Το όνομά της ήταν Έλεανορ Λουίζα Κάουελ και όταν έφερε στον κόσμο τον Μπάντι ήταν μόλις 22 ετών και άγαμη. Η εγκυμοσύνη της θεωρήθηκε τεράστια αμαρτία και ντροπή από τους ιδιαίτερα θρησκευόμενους γονείς της και έτσι ο Μπάντι μεγάλωσε νομίζοντας πως οι παππούδες του ήταν οι γονείς του και η μητέρα του η μεγάλη του αδερφή. Η ταυτότητα του πατέρα του δεν ήταν ποτέ ακριβής.
Το 1951 η μητέρα του παντρεύτηκε τον Τζόνι Μπάντι ( Johnnie Bundy) , ο οποίος υιοθέτησε τον Τεντ, και έκαναν μερικά παιδιά μαζί. Ο Μπάντι μεγάλωσε σε μία οικογένεια που ανήκε στην εργατική τάξη.
Όταν ξεκίνησε να φοιτά στο Πανεπιστήμιο η ζωή του ήταν φυσιολογική. Είχε μια σχέση και ήταν αφοσιωμένος στα μαθήματα της σχολής του.
Όλα στη ζωή του άλλαξαν όταν έμαθε πως η αδερφή του ήταν… η μητέρα του. Για την ακρίβεια, η γυναίκα που είχε γνωρίσει ως αδερφή του και η οποία τον περνούσε περίπου 17 χρόνια παρουσιαζόταν ως αδερφή του για να γλυτώσει την κοινωνική κατακραυγή της έφηβης μητέρας. Αντίστοιχα, ο άνθρωπος που είχε γνωρίσει ως πατέρας του ήταν ο παππούς του!
«Μοιραία», άλλαξε από εκείνο το σημείο και μετά. Από κοινωνικός άνθρωπος έγινε μονόχνωτος και αποσύρθηκε από κάθε κοινωνική δραστηριότητα. Φλέρταρε με την κατάθλιψη, χώρισε με την κοπέλα του, χάθηκε από προσώπου γης. Σιγά-σιγά όμως φάνηκε να το ξεπερνάει και να επανέρχεται στην προηγούμενη ζωή του.
Επέστρεψε στο πανεπιστήμιο που φοιτούσε- από το οποίο και είχε αποσυρθεί για λίγο- και είχε τις ίδιες συνήθειες και το ίδιο προφίλ: πετυχημένος και δημοφιλής. Με την επανεμφάνισή του, όμως, ξεκίνησε και μια ανατριχιαστική ιστορία: ένας μυστηριώδης δολοφόνος βίαζε φοιτήτριες του πανεπιστημίου, ύστερα τους έλιωνε το κρανίο με βαριά αντικείμενα και στην συνέχεια παρατούσε τα πτώματά τους στο δάσος!
Στις 5 Ιανουαρίου η αστυνομία βρίσκεται μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Η 18χρονη τότε Τζόνι Λες είχε βρεθεί από τους συγκατοίκους της αιμόφυρτη μέσα στο δωμάτιο του πανεπιστημίου με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο δράστης είχε σπάσει τον σιδερένιο σκελετό του κρεβατιού και είχε χρησιμοποιήσει ένα κομμάτι, για να βιάσει την κοπέλα. Η Τζόνι Λενς επέζησε, αλλά με σοβαρή εγκεφαλική βλάβη, που επηρέασε τη μνήμη της και δεν θυμόταν τίποτα απ’ όσα συνέβησαν το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου….
Το επόμενο θύμα δεν ήταν τόσο «τυχερό». Η 21χρονη Λίντα Αν Χίλι εξαφανίστηκε απ’ το δωμάτιο της στους κοιτώνες του πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου 1975. Είχε αφήσει πίσω της ένα ματωμένο νυχτικό. Ένα χρόνο αργότερα, βρέθηκε το κρανίο της, θαμμένο μαζί με ό, τι είχε απομείνει από τα άλλα θύματα του δράστη. Μέσα στον επόμενο ενάμισι χρόνο, άλλες 16 κοπέλες είχαν την ίδια μοίρα με την Χίλι και μετά από ένα τριετές διάλειμμα, τις ακολούθησαν άλλες 3. Ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να είναι μεγαλύτερος, αλλά ο δράστης δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες.
Η αρχή του τέλους για τον δολοφόνο είχε φτάσει…
Τον Αύγουστο του 1975, σε ένα τυχαίο έλεγχο η Αστυνομία βρίσκει στο αυτοκίνητό του περίεργα αντικείμενα, όπως μάσκες, λοστούς, χειροπέδες, παγοθραύστες και σχοινιά. Τελικά, τον συνέδεσαν με την απόπειρα απαγωγής της Ντα Ροντς και όταν εκείνη τον αναγνώρισε, ο Μπάντι συνελήφθη και τον Φεβρουάριο του 1976 καταδικάστηκε σε 15 χρόνια κάθειρξης.
Στη δίκη υπερασπίστηκε τον εαυτό του χωρίς δικηγόρο, παίρνοντας, όπως έλεγε, δύναμη από τα γράμματα των γυναικών που έφταναν κατά χιλιάδες στη φυλακή.
Λόγω του ότι υπερασπίζονταν τον εαυτό του, έπαιρνε συχνά άδεια για να επισκεφτεί νομικές βιβλιοθήκες. Σε μία από αυτές τις επισκέψεις, κατάφερε να αποδράσει απ’ το παράθυρο και κρύφτηκε στα δάση του Άσπεν. Τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν ξανά μετά από έξι μέρες. Στις 30 Δεκεμβρίου του 1977, απέδρασε ξανά και εγκαταστάθηκε στη Φλόριντα, κοντά στο Πανεπιστήμιο της πολιτείας.
Η δίκη του συνεχίστηκε με τον Μπάντι να εκπροσωπεί πάλι τον εαυτό του και να δηλώνει και πάλι αθώος! Σιγά-σιγά, διάφορες θαυμάστριες ξεκίνησαν να έρχονται στη δίκη, να τον υποστηρίζουν και να μιλάνε υπέρ της αθωότητάς του!
Με μια από αυτές, μάλιστα, έκανε και σχέση! Τελικά, ο Μπάντι καταδικάστηκε σε εκτέλεση στην ηλεκτρική καρέκλα αλλά προτού εκτελεστεί παντρεύτηκε την γυναίκα με την οποία είχε σχέση και απέκτησε μια κόρη ενώ βρισκόταν πίσω από τα σίδερα!
πηγη eirinika.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *