Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, 2022
Αρχική ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΌ:Χτύπησε την μητέρα του με μπουνιές μέχρι θανάτου!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΌ:Χτύπησε την μητέρα του με μπουνιές μέχρι θανάτου!

astynomia-2
Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί, ο 28χρονος που συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, σε βάρος της ίδιας της μητέρας του. Ο άνδρας φέρεται στις 18 Ιουλίου να χτύπησε με τα χέρια του, τη μητέρα του, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, στην Άνω πόλη.Την επόμενη ημέρα η 53χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αρχικά στον Άγιο Ανδρέα και στη συνέχεια στο Ρίο, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά δεν έμελλε να κρατηθεί στη ζωή.
Η αστυνομία άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι, όταν η γυναίκα εξέπνευσε, στις 27 Ιουλίου, ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ.
ΠΛηροφορίες και μαρτυρίες οδήγησαν στην προσαγωγή του γιου για να διαπιστωθεί τι συνέβη στη μητέρα του , αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, έπεφτε σε αντιφάσεις και η αντίδρασή του δεν ήταν “φυσιολογική”. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος έλεγε για τη μάνα του, κατά μια εκδοχή ότι τη χτύπησαν ληστές και κατά μια δεύτερη ότι έπασε σοβαρό ατύχημα μέσα στο σπίτι.
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες μάνα και γιος φαίνεται πως αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που ο γιος χτυπούσε τη μάνα του.
Ο ίδιος ωστόσο αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται, ότι αυτός είναι ο δράστης της ανθρωποκτονίας.
thebest.gr

0Shares
LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ