Σε μια ανατριχιαστική αποκάλυψη προχώρησε ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Χρήστος Ρουγκάλας, μιλώντας σήμερα στο Πρωϊνό, σχετικά με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

«Ο παππούς της Ρούλας είχε πνίξει τη γιαγιά της στην πλαζ της Πάτρας το ’64. Ήταν στρατιώτης, πήρε άδεια εξόδου, είχαν ήδη ένα παιδί και την έπνιξε στην πλαζ και το παιδί τους μετά, όταν παντρεύτηκε και έκανε παιδί, έδωσε το όνομα της μητέρας του στη Ρούλα. Δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια σχέση, αλλά επειδή με ρωτήσατε περί της οικογένειας», είπε, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Ο κ. Ρουγκάλας είπε ακόμα: «Να μας εξηγήσουν τα της ταφής της σπιτονοικοκυράς, ποιο το ανέλαβε, ποιος πλήρωσε τα έξοδα, αν πληρώνουν ενοίκιο στο σπίτι που μένουν. Είναι πολλά τα ερωτήματα. Πώς έγιναν οι θάνατοι των τριών παιδιών μέσα σε αργίες. Αν θα κληθώ για τη μήνυση που λέτε ότι θα καταθέσουν, θα απαντήσω. Σημασία έχει για μένα είναι να μιλήσουν αυτοί που ξέρουν.Αναφέρομαι στους γείτονες, στους συγγενείς. Εδώ λένε τελείως διαφορετικά πράγματα. Να μας εξηγήσουν οι γονείς. Έχει κάνει ανάρτηση η Ρούλα ευχαριστώντας τους ντελιβεράδες που έκαναν έρανο για την ταφή του ενός εκ των παιδιών και δύο μήνες μετά ο άντρας ανεβάζει φωτογραφίες “είμαι πολύ χαρούμενος με τη μηχανή που αγόρασα”. Δεν είναι ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν;

Όλα αυτά αν τα μαζέψεις και τα βάλεις κάτω ένα ένα, συν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών που κάποια στιγμή θα βγουν, θα δώσουν τις απαντήσεις. Απλά εγώ, βγήκα μπροστά και εξέφρασα ότι είμαι πεπεισμένος ότι η μητέρα είναι ένοχη. Όπως το έγραψα, είναι η αποκλειστικά υπεύθυνη για τον θάνατο και των τριών παιδιών. Δεν γίνεται τρία παιδιά να φεύγουν» ανέφερε ο κ. Ρουγκάλας.

ΠΗΓΗ aftodioikisi.gr/

Από xiromeropress