Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑΣοκ:Πέθανε αφού χόρεψε στο γάμο της κόρης του!

Σοκ:Πέθανε αφού χόρεψε στο γάμο της κόρης του!

gmsaaj1
Τραγικές στιγμές έζησε στο γάμο της μια νεαρή κοπέλα όταν ο 54χρονος πατέρας της πέθανε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του πρώτου χορού μαζί της.
Ο Tim Buchanan ήταν στο γάμο της κόρης του στην Κόστα Ρίκα μαζί με την γυναίκα του όταν συνέβη η τραγωδία. Η τελευταία δημοσίευσε στο Facebook μια φωτογραφία του εαυτού της με τον 54χρονο από μια φωτογράφηση επετείου τους γράφοντας ένα οδυνηρό μήνυμα λέγοντας σε φίλους και συγγενείς για την σπαρακτική χρονική στιγμή του θανάτου του.
«Ήταν η πιο όμορφη ψυχή που έχω γνωρίσει ποτέ και η ζωή μου δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς αυτόν. Ξέρω ότι αγάπησε εμένα και την οικογένειά μας. Με τα χρόνια κάναμε τέσσερα καταπληκτικά παιδιά, νοιαζόταν για τους μικρούς αδελφούς μου όταν μας χρειάζονταν και είχε αποκτήσει και ένα όμορφο εγγόνι».
Δηλώνοντας συγκλονισμένη από τη στιγμή του θανάτου του, αναφέρει ότι δεν περίμενε ποτέ λίγες ώρες μετά το γάμο της κόρης τους να μην είναι στη ζωή αλλά νιώθει ευγνωμοσύνη που πρόλαβε να ζήσει την σημαντική αυτή στιγμή της ζωής της. Επιπλέον η γυναίκα με τη δημοσίευσή της στο Facebook καλεί τους ανθρώπους να μην παραμελούν τις επισκέψεις στο γιατρό. Ζητάει από όλους να κάνουν τσεκ απ τουλάχιστον μια φορά το χρόνο για να μπορούν να διαπιστώσουν αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας που δεν έχουν εντοπίσει. «Πρέπει όλοι να φροντίζουμε παραπάνω την υγεία μας για χάρη του Tim» λέει χαρακτηριστικά.
.newsbeast.gr