Έχασε τη μάχη ο 30χρονος που καταπλακώθηκε απο τη χιονοστιβάδα που καταπλάκωσε μαζί με την παρέα του που έκανε snowboard, στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας.
Ο άτυχος άνδρας πιθανότατα είχε έναν ασφυκτικό θάνατο. Δεν πέθανε δηλαδή από το χτύπημα στο δέντρο αλλά επειδή καταπλακώθηκε και έπαθε ασφυξία από τον όγκο του χιονιού που έπεσε πάνω του, σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου
Έγιναν προσπάθειες ανάνηψης. Δυστυχώς μετά από περισσότερες από δύο ώρες οι προσπάθειες σταμάτησαν και δεν είναι πια μαζί μας…»
Ποιος ήταν ο άτυχος 30χρονος
Ο άτυχος άνδρας από την Αθήνα, που σύμφωνα με πληροφορίες τα τελευταία χρόνια ζούσε στο εξωτερικό, πήγε στα Γρεβενά για να περάσει τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς, κάνοντας ταυτόχρονα το αγαπημένο του σπορ, το snowboard.
Σύμφωνα με το Star, πρόκειται για τον Απόλλωνα Ψαρουδάκη, 32 ετών, ο οποίος είχε έρθει στην Αθήνα για τις διακοπές των Χριστουγέννων, από το Λουξεμβούργο όπου εργαζόταν ως μηχανικός επικοινωνιών.
Είναι γιος του αγγειοχειρουργού, Αντώνη Ψαρουδάκη γνωστού γιατρού των Αθηνών, αγγειοχειρουργού ενώ γιατρός , παιδίατρος είναι και η μητέρα του.
Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σημάδια υποθερμίας σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου έγινε προσπάθεια ανάνηψης του νεαρού άνδρα αλλά δεν τα κατάφεραν. Σύμφωνα με τον διοκητή του νοσοκομείου ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, είχε καταπλακωθεί από την χιονοστιβάδα και δεν μπορούσε να αναπνεύσει.
Το μοιραίο λάθος
Οπως αναφέρουν τα τοπικά site kozan.gr & greveniotis.gr, το χιονοδρομικό ήταν κλειστό και η παρέα δοκίμασε να κάνει snowboard, εκτός πίστας του χιονοδρoμικoύ, σε μέρος όπου το χιόνι ήταν «απάτητο».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia ο άτυχος άντρας ανασύρθηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του από το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου, το οποίο είναι κλειστό.
Τα υπόλοιπα μέλη της παρέας είναι καλά στην υγεία τους, ενώ να σημειωθεί πως σπάνια έχουν παρατηρηθεί χιονοστιβάδες στο Χ.Κ. της Βασιλίτσας
Ο Αχιλέας Παπαευθυμίου, ιδιοκτήτης σχολής σκι στη Βασιλίτσα: «Αυριο θα είχαμε την επίσημη έναρξη λειτουργίας του χιονοδρομικού. Εκείνοι πήραν εξοπλισμό από εμάς και ανέβηκαν με τα πόδια επάνω για να γλιστρίσουνε. Ένα κομμάτι από τη χιονοστιβάδα, έπεσε και πλάκωσε έναν εξ αυτών. Από τις πληροφορίες που μας έδωσαν οι υπάλληλοι του χιονοδρομικού, ειδοποιήθηκαν μετά από κάνα 20λεπτο από την παρέα. Πήγαν οι διασώστες του χιονοδρομικού και τον βρήκαν χωρίς σφυγμό. Πιθανότατα πήγε από ασφυξία. Πρέπει να έμεινε κάνα 20λεπτο κάτω από το χιόνι. Γύρω στα 30 ήταν όλα τα παιδιά της παρέας, έμεναν τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό και ήρθαν να περάσουν την πρωτοχρονια εδώ… Περιμέναμ


madata.GR

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *