Η χρονική στιγμή της αστρικής απενσάρκωσης, κατά την οποία το πνεύμα αφήνει το σώμα, έχει συλληφθεί από τον Ρώσο επιστήμονα Konstantin Korotkov, ο οποίος φωτογράφησε ένα πρόσωπο κατά τη στιγμή του θανάτου του με μια βιοηλεκτρογραφική κάμερα.

Η εικόνα που λήφθηκε με τη μέθοδο της απεικόνισης εκκενώσεως αερίου, μια προηγμένη τεχνική της φωτογράφησης Kirlian, και απεικονίζει σε μπλε χρώμα την δύναμη της ζωής του ατόμου που εγκαταλείπει το σώμα σταδιακά.

Σύμφωνα με τον Korotkov, ο ομφαλός και το κεφάλι είναι τα μέρη που πρώτα χάνουν την δύναμη της ζωής (η οποία ενδεχομένως είναι η ψυχή) ενώ η βουβωνική χώρα και η καρδιά είναι οι τελευταίες περιοχές που το πνεύμα εγκαταλείπει προς τον χώρο του απείρου.

Σε άλλες περιπτώσεις, σύμφωνα με τον Korotkov: στις “ψυχές” των ανθρώπων που πεθαίνουν βία και απροσδόκητα, εκδηλώνεται συνήθως μια κατάσταση σύγχυσης στις “ρυθμίσεις” της δύναμης οπότε επιστρέφει στο σώμα, κατά τις ημέρες που ακολουθούν το θάνατο του. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε πλεόνασμα αχρησιμοποίητης ενέργειας.

Η τεχνική που αναπτύχθηκε από τον Korotkov, ο οποίος είναι διευθυντής του Ινστιτούτου Ερευνών Φυσικής Αγωγής, της Αγίας Πετρούπολης, έχει εγκριθεί ως ιατρική τεχνολογία από το Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας και χρησιμοποιείται από περισσότερους από 300 γιατρούς του κόσμου για το άγχος και την παρακολούθηση της προόδου των ασθενών που υποβάλλονται σε θεραπεία για ασθένειες όπως ο καρκίνος.

Ο Korotkov λέει πως η τεχνική της απεικόνισης της ενέργειας θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να παρακολουθήσει όλα τα είδη των βιοφυσικών ανισορροπιών και να διαγνώσει σε πραγματικό χρόνο, αλλά και για να δείξει αν ένα άτομο έχει ή δεν έχει ψυχικές δυνάμεις, οπότε είναι μια απάτη.

Αυτή η τεχνική, η οποία λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο και ενισχύει τη διεγερμένη ακτινοβολία από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, είναι μια πιο προηγμένη έκδοση της τεχνολογίας που αναπτύχθηκε για τη καταγραφή της αύρας από τον Semyon Kirlian.

Οι παρατηρήσεις του Korotkov επιβεβαιώνουν, όπως προτάθηκε από τον Kirili, ότι «το εξαναγκασμένο ηλεκτρο-φωτονικό φως γύρω από τις άκρες των δακτύλων του ανθρώπου περιέχει συνεκτική αλλά ολοκληρωμένη την κατάσταση ενός ατόμου, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.”

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως υπάρχουν πολλά επικριτικά σχόλια που έχουν γραφτεί κατά καιρούς για αυτό το θέμα, από διάφορους σκεπτικιστές παρουσιάζοντας τα παραπάνω ως προϊόν απάτης.

Εκείνο, όμως, που διαπιστώνουμε είναι ότι δεν φέρουν αποδεικτικά στοιχεία, απλά βασίζονται στην σεβαστή ελευθερία της γνώμης τους. Και εμείς, αναρωτιόμαστε για ποιό λόγο ένας Διευθυντής του Ινστιτούτου Ερευνών Φυσικής Αγωγής της Αγίας Πετρούπολης, με εγκεκριμένη ιατρική τεχνολογία από το Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας, με περισσότερους από 300 ειδικούς γιατρούς υπό την ευθύνη του, να θέλει να στήσει μία τόσο χοντρή απάτη στον τομέα της ψυχής.

Όπως και να έχει, παραπέμπουμε άπαντες στην επίσημη ιστοσελίδα του Konstantin Korotkov και ειδικότερα στο επίμαχο θέμα. Εκεί δίνει πολλά στοιχεία και αρκετές λεπτομέρειες όπου και εξηγεί τα πως και τα γιατί, σχετικά με όλους τους, περιληπτικά, προαναφερθέντες ισχυρισμούς. Και αφήνουμε τα συμπεράσματα σε εσάς.

diadrastika /

Από xiromeropress