Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία και η παρουσιάστρια του MEGA δέχεται σοβαρές απειλές ακόμα και για τη ζωή της!

Τις τελευταίες εβδομάδες, το θρίλερ του θανάτου των τριών ανήλικων κοριτσιών στην Πάτρα βρίσκεται σε εξέλιξη, με τις αστυνομικές αρχές να βρίσκονται διαρκώς πάνω από τις έρευνες και σε συνεργασία πάντα με τους ιατροδικαστές, προσπαθούν να ρίξουν, όσο πιο γρήγορα γίνεται, φως στην υπόθεση.

Η Αγγελική Νικολούλη, με την γνωστή και πολυετή εμπειρία που διακατέχει στο αστυνομικό ρεπορτάζ και σε υποθέσεις που αφορούν δολοφονίες, έχει καταπιαστεί ιδιαίτερα με το θέμα, με την εκπομπή της “Φως στο Τούνελ” να γίνεται νούμερο ένα σε τηλεθέαση, αλλά και σε trend στο Twitter.

Μάλιστα, το νέο trailer για την εκπομπή της ερχόμενης Παρασκευής 15 Απριλίου ήταν αυτό που περίμεναν και οι φανατικοί τηλεθεατές της εκπομπής. Η Νικολούλη παρουσιάζει ένα στιγμιότυπο από την συνέντευξή της με τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος και παρουσίαζε την Ρούλα Πισπιρίγκου ως “αγία”.

Στο σημείο εκείνο, ο εκνευρισμός της παρουσιάστριας ήταν εμφανής, ενώ στη συνέχεια η ίδια παρουσίασε κάποια ηχητικά στιγμιότυπα από την συζήτησή της με την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία και υποστήριζε ότι τίποτα δεν μένει κρυφό στο τέλος.

 

Εκτός από υψηλότατες τηλεθεάσεις πάντως, η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο έχει φέρει και σοβαρούς μπελάδες στη Νικολούλη. Πριν από λίγες εκπομπές είχε δεχθεί ένα απειλητικό τηλεφώνημα στον «αέρα», ενώ δημοσίευμα περιοδικού αναφέρει πως η παρουσιάστρια δέχεται απειλές ακόμα και για τη ζωή της, λόγω των αποκαλύψεων που κάνει για την Πάτρα!

Ιδού:

 

Οργανωμένη και πιστή στο σχέδιό της φαίνεται πως έμεινε η Ρούλα Πισπιρίγκου, όταν πήρε την απόφαση να σκοτώσει την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνας Δασκαλάκη.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι της στην Πάτρα απέδωσε καρπούς καθώς πολλά ήταν τα προσωπικά αντικείμενα της κατηγορουμένης που συλλέχθηκαν, στάλθηκαν για εξέταση στα εργαστήρια και αναμένεται να δώσουν απαντήσεις στο μυστήριο της Πάτρας.

Μεταξύ των ευρημάτων που παρουσίασαν ενδιαφέρον στο σπίτι της Πισπιρίγκου ήταν και τρία βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη, σε ένα εκ των οποίων περιγράφεται ο τρόπος θανάτωσης της μικρής Τζωρτζίνας λεπτομερώς. Πιο συγκεκριμένα, όπως σχολίασε η ίδια η Νικολούλη, σε συγκεκριμένο κεφάλαιο του βιβλίου της με τίτλο «Θάνατος με χείλη κόκκινα», περιγράφεται η δράση της «μαύρης χήρας» η οποία με τη βοήθεια της νοσηλεύτριας αδερφής της παρουσιαζόταν (χωρίς να είναι φυσικά!) ως νοσοκόμα σε μοναχικούς εύπορους ασθενείς ιδιωτικών κλινικών, απομυζώντας τεράστια χρηματικά ποσά και ακίνητα από την περιουσία τους.

Η εν λόγω δολοφόνος -με την περίπτωση της οποίας είχε ασχοληθεί εκτενώς και το «Φως στο Τούνελ» αρκετά χρόνια πριν- πλησίαζε ευκατάστατους κυρίους αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας και αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, τους οδηγούσε στο θάνατο με χρήση ουσιών, αφού πρώτα τους είχε πάρει ό,τι είχαν και δεν είχαν.

Το πιο σοκαριστικό είναι πως η ίδια, με τη βοήθεια της νοσηλεύτριας αδερφής της, επέλεγε δύσκολα ανιχνεύσιμες φαρμακευτικές ουσίες οι οποίες οδηγούσαν τα θύματα σε έναν αργό και βασανιστικό θάνατο, προκαλώντας τους βλάβη στο καρδιαγγειακό σύστημα.

Όπως υποστήριξε η δημοσιογράφος, οι ομοιότητες με την υπόθεση της Πάτρας είναι τρομακτικά πολλές, με τις Αρχές να λαμβάνουν το συγκεκριμένο στοιχείο πολύ σοβαρά.

Πηγή: media-insider.gr//sportdog.gr

Από xiromeropress