Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Σοκ στην Αθήνα:Απόστρατος αστυνομικός σκότωσε ιδιοκτήτη γυμναστηρίου!

Σοκ στην Αθήνα:Απόστρατος αστυνομικός σκότωσε ιδιοκτήτη γυμναστηρίου!

pirobolismoi
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο άντρες γνώριζαν ο ένας τον άλλον. Πρόκειται για έναν απόστρατο της Ελληνικής Αστυνομίας ο οποίος σκότωσε στη μέση του δρόμου έναν ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, για άγνωστη μέχρι τώρα αιτία.
Οι δύο άντρες και τις προηγούμενες ημέρες είχαν συνεχείς διαπληκτισμούς. Σήμερα, το απόγευμα ο καυγάς ήταν τόσο άγριος που πιάστηκαν στα χέρια και οι ψυχραιμότεροι τους χώρισαν. Τότε ο απόστρατος αστυνομικός έφυγε από το σημείο, επέστρεψε σπίτι του, πήρε το όπλο του και επέστρεψε στο σημείο ξανά.
Το ανατριχιαστικό είναι πως ο απόστρατος από το σπίτι του μέχρι το γυμναστήριο περπατούσε με το όπλο στα χέρια. Πλησίασε τότε το θύμα και τον σκότωσε εν ψυχρώ με τρεις σφαίρες. Εν συνεχεία περπατώντας και με το όπλο στα χέρια απομακρύνθηκε από το σημείο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο απόστρατος αστυνομικός υπηρετούσε στο Α.Τ. Αμπελοκήπων και είναι γνωστός για τις εθνικιστικές του απόψεις.
Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρότατες δυνάμεις της αστυνομίας που διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.newsit.gr

0Shares