Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Σοκ στη Λαρισα:Είχαν φυλακισμένη 14χρόνη και την ανάγκαζαν να πηγαίνει με "πελάτες"!

Σοκ στη Λαρισα:Είχαν φυλακισμένη 14χρόνη και την ανάγκαζαν να πηγαίνει με "πελάτες"!

viasmos-paidi-735x400
Ανατριχιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε στη Λάρισα, όπου ένα 14χρονο κορίτσι ηλικίας 14 μόλις ετών, ήταν φυλακισμένο σε διαμέρισμα από δύο Έλληνες που την ανάγκαζαν να υφίσταται καθημερινούς βιασμούς από “πελάτες”.
Το βράδυ της Τετάρτης συνελήφθη σε διαμέρισμα της Λάρισας ο 55χρονος φερόμενος ως εγκέφαλος, ενώ σήμερα το μεσημέρι εντοπίστηκε και ο 56χρονος συνεργός του.
Ο δεύτερος φέρεται να είχε αρπάξει το ανήλικο κορίτσι στα μέσα Αυγούστου, ενώ ο 55χρονος την κρατούσε φυλακισμένη στο διαμέρισμα, όπου τη βίαζε και την εξανάγκαζε να εκδίδεται έναντι αμοιβής σε άγνωστο αριθμό ατόμων!
Ο 55χρονος κατηγορείται για μαστροπεία, παράνομη κατακράτηση και βιασμό, ενώ στον 56χρονο αποδίδονται κατηγορίες για απλή συνέργεια στη μαστροπεία και για αρπαγή ανηλίκου.
Από τους «πελάτες», έχουν ταυτοποιηθεί τρεις Έλληνες και ένας Αλβανός.
madata.gr

0Shares