Άλλη μια φρικιαστική υπόθεση κακοποίησης ανήλικων παιδιών έρχεται να προστεθεί στην εξωφρενική ιστορία της Λέρου, αυτή τη φορά από ένα χωριό του Έβρου κοντά στην Αλεξανδρούπολη όπου ένας αδίστακτος πατριός καταδικάστηκε επειδή βίαζε επί σειρά ετών, όχι μόνο τις ανήλικες θετές κόρες του αλλά και… ζώα!
Η υπόθεση που προκαλεί ανατριχίλα έφτασε πριν λίγες ημέρες στα δικαστικά έδρανα. Όμως, είχε αποκαλυφθεί πριν από δυο χρόνια, μετά από καταγγελίες των δυο ενήλικων -πια- κοριτσιών που αποκάλυψαν ότι το ανθρωπόμορφο τέρας κακοποιούσε για χρόνια συστηματικά, τόσο τις ίδιες όσο κάποια ζώα που είχαν στο περιβάλλον τους! Τα μαρτύρια που ζούσαν ήταν γνωστά στην κλειστή κοινωνία του χωριού, όμως κανείς δεν προσπάθησε να προστατεύσει τις δυο κοπέλες!
Τελικά, τα στόματα άνοιξαν μόλις ξεκίνησαν οι έρευνες της Αστυνομίας, που οδήγησαν στην παραπομπή του πατριού στην δικαιοσύνη. Όταν εκδικάστηκε η υπόθεση, το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον αδίστακτο κατηγορούμενο και τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 18 ετών. Του χορήγησε, ωστόσο, ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση που υπέβαλε κι έτσι παρέμεινε ελεύθερος έως ότου εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.
πηγη aftodioikisi.gr/

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *