Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΟΚ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ:Μεσήλικας φέρεται να βίαζε κοριτσάκι από τα τρία του χρόνια

ΣΟΚ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ:Μεσήλικας φέρεται να βίαζε κοριτσάκι από τα τρία του χρόνια

ΣΟΚ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ:Μεσήλικας φέρεται να βίαζε κοριτσάκι από τα τρία του χρόνια
Μία πολύ σοβαρή καταγγελία ερευνούν τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι αστυνομικές αρχές του Μεσολογγίου. Σύμφωνα με καταγγελία, ένα ανήλικο κορίτσι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από μεσήλικα, σε χωριό του Δήμου Αγρινίου.

Όπως αναφέρει το τοπικό ενημερωτικό σάιτ sinidisi.gr, η καταγγελία έγινε γνωστή στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας, μέσω του «Χαμόγελου του Παιδιού» της Πάτρας, και ήδη οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση ενεργούν την σχετική προανάκριση για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σύμφωνα το δημοσίευμα, στην καταγγελία αναφέρεται ότι η φρικτή αυτή κατάσταση διαδραματίζεται τουλάχιστον τα τελευταία τρία χρόνια. Το κορίτσι αναμένεται να εξεταστεί από Ιατροδικαστή της Πάτρας, για να διαπιστωθεί αν και κατά πόσο έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Όπως είναι φυσικό το θέμα έχει αναστατώσει την μικρή κοινωνία που διαμένουν τόσο η μικρή όσο και ο άνδρας που έχει καταγγελθεί.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το sinidisi.gr ήρθε σε επικοινωνία με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι επιβεβαίωσαν τις παραπάνω πληροφορίες, χωρίς ωστόσο να δώσουν περισσότερα στοιχεία για το θέμα αφού οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
ΠΗΓΗ