Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022
Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ Στην πρεμιέρα του Γιάννη Πλούταρχου και της Πέγκυ Ζήνα στο Posidonio! Πλούσιο...

Στην πρεμιέρα του Γιάννη Πλούταρχου και της Πέγκυ Ζήνα στο Posidonio! Πλούσιο φωτορεπορτάζ!

16
Εκπληκτική ήταν η πρεμιέρα του Γιάννη Πλούταρχου και της Πέγκυς Ζήνα στο ασφυκτικά γεμάτο Posidonio! Στους ίδιους ρυθμούς μάλιστα κινήθηκαν κι οι επόμενες βραδιές στο Posidonio με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Πέγκυ Ζήνα στα καλύτερά τους.
Οι μεγάλες επιτυχίες τους, οι συγκλονιστικές ερμηνείες τους και η χαρισματική τους επικοινωνία με το κοινό εκτόξευσαν το κέφι στα ύψη.
Την Παρασκευή, την βραδιά της πρεμιέρας στο κατάμεστο Posidonio η κ. Μαργαρίτα Μάτσα γιόρτασε τα γενέθλιά της με φίλους και στελέχη της δισκογραφικής της εταιρείας Minos. Τόσο η Πέγκυ Ζήνα όσο κι ο Γιάννης Πλούταρχος της ευχήθηκαν δια μικροφώνου. Την ίδια βραδιά στο Posidonio διασκέδασε ο Νίκος Μακρόπουλος όπου τραγούδησε όταν του παραχώρησε το μικρόφωνο η Πέγκυ Ζήνα. Το παρόν έδωσε κι ο Ηλίας Βρεττός. Μεταξύ άλλων παρόντες ήταν ο Χρήστος Νέζος, ο Νίκος Γεωργιάδης, ο Ανδρέας Λέοντας.
Καθηλωτικά είναι τα ντουέτα του Γιάννη Πλούταρχου με την Πέγκυ Ζήνα. Την βραδιά της πρεμιέρας μάλιστα κατά την συνύπαρξη των δυό καλλιτεχνών στην πίστα η σύζυγος του Πλούταρχου, Μαρία δεν δίστασε να χορέψει επί σκηνής.
Το βράδυ του Σαββάτου στο Posidonio διασκέδασαν ο Μπο, ο Βαλάντης κι ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος σε μια σπάνια έξοδό του με τις παρέες τους αντίστοιχα. Ο Τσαουσόπουλος επισκέφτηκε τον Γιάννη Πλούταρχο και την Πέγκυ Ζήνα στα καμαρίνια τους.
Την βραδιά της Κυριακής στο Posidonio διασκέδασε ο Γιώργος Αρσενάκος με καλλιτέχνες της Panik Records, τον Πάρι και τον Mike. Το ίδιο βράδυ στο Posidonio διασκέδασε η εντυπωσιακή Ειρήνη Παπαδοπούλου.
Την δική τους σφραγίδα στο πρόγραμμα του Posidonio βάζουν οι Kings ενώ ξεχωρίζει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Η καλλιτεχνική δυναμική του Γιάννη Πλούταρχου και της Πέγκυς Ζήνα είναι γεγονός.
Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή οι νύχτες στο Posidonio είναι ξεχωριστές.
2
3
5
6
8
10
12
13
14
15
16
18
20
21
22
23
25
27
28
unnamed

0Shares
LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ