ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑ

Στον Πειραιά ο «Αυτοκινητόδρομος της Αθήνας»,μπορεί να μεταφέρει 5.100 οχήματα

Την πρώτη του άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά πραγματοποίησε πρόσφατα το M/V «Athens Highway».

Πρόκειται για ένα πλοίο που έχει 200 μ. μήκος και 32 μ. πλάτος, μπορεί να μεταφέρει 5.100 οχήματα και εξυπηρετεί τη γραμμή «Άπω Ανατολή – Πειραιάς – Βόρεια Ευρώπη» και «Βόρεια Ευρώπη – Νότια Αφρική – Άπω Ανατολή». Το εν λόγω motor vessel ανήκει στην ιαπωνική K Line, μια από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες του κόσμου.

Το πλοίο υποδέχθηκαν στο Car Terminal του λιμένα Πειραιώς ο Διευθύνων Σύμβουλος, Capt. Fu Chengqiu και άλλα στελέχη της ΟΛΠ Α.Ε., οι οποίοι επέδωσαν τιμητική πλακέτα στον καπετάνιο του πλοίου, Capt. Kalin Dimov, δωρίζοντας παράλληλα βιβλία για τη βιβλιοθήκη του Athens Highway. «Μέσα από την πελατοκεντρική μας προσέγγιση και τις ισχυρές συνεργασίες, αξιοποιούμε τη γεωγραφική θέση και ενισχύουμε την ανταγωνιστικότητα και στο Car Terminal του λιμένος. Το επόμενο απαραίτητο βήμα, στο οποίο πρέπει να προχωρήσουμε χωρίς χρονοτριβή, είναι η βελτίωση των υφιστάμενων υποδομών», δήλωσε κατά την εθιμοτυπική τελετή ο Capt. Fu Chengqiu.

ΠΗΓΗ

Comment here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.