Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
Αρχική ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων βρίσκεται η πρόταση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου...

Στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων βρίσκεται η πρόταση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για τρεις Μητροπόλεις στον νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων βρίσκεται η πρόταση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για τρεις Μητροπόλεις στον νομό Αιτωλοακαρνανίας.Την πληροφορία αυτή έκανε γνωστή η στήλη «Το ”Αλάθητο”», της ιστοσελίδας romfea.gr, κάνοντας λόγο για τρεις κερδισμένους.

«Και το Μεσολόγγι θα κρατήσει την έδρα του, και το Αγρίνιο θα γίνει έδρα και το Θέρμο θα αποκτήσει υψηλού επιπέδου θεολογική κατάρτιση!» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το σχετικό απόσπασμα:

«Μαθαίνω ότι στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων έχει αποσταλεί η απόφαση της ΔΙΣ για τη διχοτόμηση της πάλαι ποτέ αυτοκρατορικής Μητροπόλεως Αιτωλοακαρνανίας. Όλα βαίνουν καλώς και οι κερδισμένοι θα είναι τρεις. Και το Μεσολόγγι θα κρατήσει την έδρα του, και το Αγρίνιο θα γίνει έδρα και το Θέρμο θα αποκτήσει υψηλού επιπέδου θεολογική κατάρτιση!».

romfea.gr

0Shares