%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%ce%ba%cf%84
Μαμά, φεύγω είπε η 22χρονη στο τελευταίο τηλεφώνημα, πριν πέσει στο κενό από τον 9ο όροφο της εστίας στη Θεσσαλονίκη
«Πάγωσε» τους συγγενείς και τους φίλους της μια 22χρονη φοιτήτρια που έκανε βουτιά θανάτου από το μπαλκόνι της φοιτητικής εστίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι οδήγησε τη γλυκιά Λίνα Κ., φοιτήτρια Βιολογίας και αθλήτρια του kick boxing, στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της, πέφτοντας από τον ένατο όροφο.
«Μαμά, φεύγω…» είπε στο τελευταίο τηλεφώνημα που έκανε η νεαρή στη μητέρα της, πριν βρεθεί στο κενό από το μπαλκόνι του πρώην ξενοδοχείου «Εγνατία», όπου στεγάζεται παράρτημα των φοιτητικών εστιών, στην οδό Λέοντος Σοφού. Φίλοι και συγγενείς συγκλονίστηκαν στο άκουσμα της είδησης, ενώ οι γονείς της, που είχαν μεταναστεύσει μόλις πριν από μερικές μέρες στη Γερμανία για δουλειά, επέστρεψαν εσπευσμένα στην Ελλάδα.
Ηταν λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Δευτέρας, όταν, έντρομες, δύο συμφοιτήτριες της 22χρονης ενημέρωσαν την Αστυνομία ότι η φίλη τους είναι αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο μπροστά από τη φοιτητική εστία. Οι ίδιες είδαν τη φίλη τους να χάνεται μπροστά στα μάτια τους, πριν προλάβουν να τη συγκρατήσουν! Η κοπέλα ήταν ζωντανή κατά τη μεταφορά της με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.
Σοκ στα Γιαννιτσά
Η τραγωδία διαδόθηκε γρήγορα στα Γιαννιτσά, που ήταν ο τόπος καταγωγής της. Σε κατάσταση σοκ, συγγενείς και φίλοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν το τέλος της χαμογελαστής Λίνας, που φοιτούσε στο τμήμα Βιολογίας του ΑΠΘ.
Η 22χρονη ήταν αθλήτρια kick boxing και είχε κερδίσει σε αγώνες αρκετές διακρίσεις. Τον τελευταίο χρόνο, ωστόσο, οι σπουδές της και η εργασία που έκανε, παράλληλα με τα μαθήματα που παρακολουθούσε στη σχολή, δεν της επέτρεπαν να ασχολείται τακτικά με τον αθλητισμό. Ωστόσο, ο προπονητής της τόνισε στην «Espresso» ότι πρόσφατα, προς μεγάλη του έκπληξη, η Λίνα τον επισκέφθηκε στο γυμναστήριό του στα Γιαννιτσά.
«Το Σάββατο ήρθε και μου ζήτησε να δώσει εξετάσεις για το δεύτερο νταν. Ηταν φυσιολογική και δεν έδειχνε να έχει κάποιο πρόβλημα. Επεσα από τα σύννεφα όταν έμαθα το δυσάρεστο. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος ήταν ο λόγος» είπε o coach της άτυχης νεαρής, Δημήτρης Ινδόπουλος.
Το πρώην ξενοδοχείο «Εγνατία», το οποίο στεγάζει παράρτημα της εστίας. Μικρές φωτό: Η Λίνα Κ. Κάτω: Η φοιτήτρια στο τρίτο σκαλί του βάθρου των νικητών (δεξιά)
Η εκδοχή της αυτοκτονίας
«Ξέρω ότι μίλησε με τη μητέρα της λίγο πριν τη βρουν νεκρή, δεν γνωρίζουμε όμως τίποτε άλλο» είπε μια φίλη της 22χρονης. Η Αστυνομία, που ερευνά τις συνθήκες θανάτου της κοπέλας, συγκλίνει στην εκδοχή της αυτοκτονίας και αναζητάει στοιχεία, ώστε να πέσει φως στην τραγωδία.
Τραγικές φιγούρες, οι γονείς της κοπέλας, που πριν από τέσσερις μέρες έκαναν νέο ξεκίνημα στη Γερμανία. Πριν προλάβουν να αλλάξουν σελίδα στη ζωή τους, κλήθηκαν να κάνουν το δύσκολο ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα.
Espressonews.gr
madata

Από xiromeropress

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *