ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΟΡΑΝΕΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Γυναίκα Aναζητεί τις ρίζες της: ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ για παράνομη υιοθεσία τη δεκαετία του 50 KAI EXΕΙ καταγωγή ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


Στη δεκαετία του 50 ποιο συγκεκριμένα το 1955 και 1858 δυο αδελφές έχουν αφεθεί σε ορφανοτροφείο τις Πάτρας, κατόπιν τα κορίτσια αυτά έχουν δοθεί για ιοθεσια παράνομα στο εξωτερικό ίσως οι γονείς τους νόμιζαν ότι τα μωρά αυτά πέθαναν.
Το 1960 είχε γίνει παγκόσμιο σκάνδαλο για τις παράνομες ιοθετησεις οι κλίκα που έκανε τις υιοθεσίες πιάστηκε ένας δικηγόρος ονόματι Λεωνίδας Μαργαριτης καταδικάστηκε το 1960.
Τα μόνα στοιχεία που υπάρχουν είναι τα δυο σημειώματα που βλέπετε ποιο κάτω στο ένα φέρετε το ονόματα Δεσπο που ίσως είναι η κυρία που άφησε το ένα από τα μωρά.
Η πλαστή εξουσιοδότηση που χρησιμοποιούσε ο δικηγόρος και τελευταία το γενετικό υλικό του ενός από τα παιδιά που ταιριάζει έστω και σε μικρή ποσότητα με το δικό μου.
Αυτό σημάνει ότι έχουμε κάποια συγγένεια.
Το ένα από τα κορίτσια έχει πεθάνει τελευταία.
Το άλλο είναι 61 ετών και ζει στη Νέα Υόρκη.
Τα τελευταία 25 χρόνια ψάχνει απεγνωσμένα να βρει οτιδήποτε έχει σχέση με τη βιολογική οικογένεια της.
Έχει έλθει πάει σε ελληνικά κανάλια πήγε στο παμε πακετο αλλά πουθενά κανένα στοιχείο.
Οι ενδηξεις είναι ότι τα κορίτσια αυτά είναι από το χωριό μας(Αετό Ξηρομερου) εάν κάποιος γνωρίζει κάτι που μπορεί να βοηθήσει σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου
Μπορείτε με email στο jim@demosservices.com.au
JIM DEMOS
Στο κινητό +61418336876 η σταθερό 8.00πμ και 5.00 μμ ώρες Μελβουνης

Αφήστε ένα σχόλιο

comments

Comment here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.