Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022
Αρχική ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Συνάντηση του Δημάρχου Αγρινίου με τον δρομέα Μάκη Κορδάτο

Συνάντηση του Δημάρχου Αγρινίου με τον δρομέα Μάκη Κορδάτο

dsc00046
Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με τον κ. Μάκη Κορδάτο, τον δρομέα που συμμετείχε στην κλασσική διαδρομή του Μαραθώνιου και τον συνεχάρη για την επιτυχία αλλά και την συνολική προσπάθειά του. Αμέσως μετά ο κ. Παπαναστασίου δήλωσε:
«Η προσπάθεια του Μάκη δίνει νόημα και αξία στη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Θυμίζει σε όλους την υποχρέωση να ξεπερνάμε τον εαυτό μας και να ανταγωνιζόμαστε μόνο τα όριά μας.
Ως Αγρινιώτης, δεν μπορώ παρά να αισθάνομαι υπερηφάνεια γι αυτόν τον άνδρα. Είναι τιμή να στέκομαι απέναντί του για να τον ευχαριστήσω που σήκωσε το Αγρίνιο τόσο ψηλά. Ως Δήμαρχος, έχω την ευθύνη να υπερασπιστώ τα δικαιώματά του και να είμαι σίγουρος ότι εξασφαλίζονται οι ίσες ευκαιρίες πρόσβασης των ατόμων με αναπηρία στους χώρους λειτουργίας τους.
Ο Μάκης Κορδάτος, δεν είναι απλά ο πρώτος δρομέας με αγωνιστικό τεχνητό μέλος που συμμετείχε στην κλασσική διαδρομή του Μαραθώνιου αλλά, ένα σύγχρονο σύμβολο. Ένας μαραθωνοδρόμος της ζωής που το χαμόγελό και η δύναμή του αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους.
Μάκη, συνέχιζε να «φθάνεις όπου δεν μπορείς» κι εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό σου».

0Shares
LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ